4. AVGUST 2011 PROGRAM

KUD FRANCE PREŠEREN

| dan | teden | mesec | | << | danes | >> |
 
Trnfest
RDEČA KAPICA

PROGRAM ZA OTROKE CHILDREN’S PROGRAMME: ŠKD Štumf "Rdeča Kapica" - gledališka predstava theatre performance.

USTVARJALNA DELAVNICA PUPPET WORKSHOP: Hiša otrok in umetnosti: Volkci - mimične lutke iz penaste gume.

Predstava Rdeča kapica je zasnovana kot zgodba dveh klovnov, ki ju otroci zasačijo na prizorišču en teden prezgodaj. Sicer pripravita gledališki letak, kjer se otrokom opravičujeta in jih prosita, naj pridejo naslednji teden, a žal prepozno: otroci so že tu in predstava se mora začeti! Naša dva klovna Marjan in Brane se morata zato nekako znajti, pa čeprav pravljice o Rdeči kapici še ne znata čisto na pamet. Na razpolago imata staro knjigo pravljic, gledališko stojalo z oblekami, nekaj rekvizitov in seveda svojo domišljijo. Navsezadnje tudi s pomočjo otrok pravljico in predstavo pripeljeta do srečnega konca.

Predstava je namenjena otrokom od 4. leta dalje in traja 40 minut.

režija: Dejan Spasić
scenografija: Luka Martin Škof
kostumografija: Nina Holc
glasba: Matjaž Ugovšek
igrata: Luka Cimprič in Anže Zevnik
tehnično vodstvo: Žiga Okorn

Vstopnine ni!
 
Trnfest
Slovenski animirani film in dokumentarci AGRFT

FILMSKI VEČER FILM EVENING:
Slovenski animirani film - Miha Šubic, Mitja Manček, Koni Steinbacher, Timon Leder.

Dokumentarni film študentov AGRFT:
Tosja Flaker Berce: Klemen Klemen Maja Prelog: Generacija Južne Afrike

Vstopnine ni!
 
Trnfest
Analogue Klash Night: NubiS, Mak, Dr. Klash

DJ PROGRAM DJ SET: groovy tech house/breaks/electro/techno - Analogue Klash Night: NubiS (Smetnjak), Mak (zAvod Kru), Dr. Klash (Analogue Klash).

Vstopnine ni!Vzpostavljeno iz »http://www.kud.si/index.php/Urnik«

Stran je bila naložena 14.243.984-krat. Čas zadnje spremembe: 10:06, 21 maj 2016.

KUD FRANCE PREŠEREN je kulturno umetniško društvo, ki s svojo neprofitno programsko politiko odprtega socialnega prostora podpira kakovostno, drugačno in še neuveljavljeno kulturo.

Je prostor, kjer že od daljnega leta 1919 posamezniki in skupine oblikujejo in izražajo svoje interese na kulturnem, umetniškem, izobraževalnem, sociološkem in tehničnem področju. Posebno skrb posvečamo depriviligiranim skupinam in želimo s tem spodbujati in razvijati večjo strpnost in spoštovanje drugačnosti.

Na oblikovanje naših aktivnosti, vzdušja in podobe društva v veliki meri vpliva tudi povezovanje med obiskovalci naših prireditev in ustvarjalci ter izvajalci programa.

KUD združuje lutkovni in gledališki program za otroke in odrasle, koncerte različnih glasbenih zvrsti, razstave, predavanja, literarne večere, seminarje, okrogle mize in delavnice ter razne performanse. Prireditve v KUDu nudijo razgiban, kvaliteten in sproščen kulturni program.

V poletnih mesecih KUD objavi razpis za razstave in programe v naslednjem letu. Udeležijo se ga lahko vsi, ki želijo sooblikovati kulturno ponudbo KUDa.

RAZSTAVLJAMO

Trenutno ni razstav!

NOVIČNIK

KRONOLOG

julij 2011
PTSČPSN
 
avgust 2011
PTSČPSN
 
september 2011
PTSČPSN
 
 

POGANJA: