4. DECEMBER 2012 PROGRAM

KUD FRANCE PREŠEREN

| dan | teden | mesec | | << | danes | >> |
 
Sodelovanja
Goethe-Institut Ljubljana
Karaoke za študente v nemščini

Goethe-Institut Ljubljana 4. decembra organizira tradicionalne karaoke v nemščini - tokrat za študente s statusom na slovenskih univerzah.

http://www.goethe.de/ins/si/lju/ver/de10024329v.htm

Zmagovalec prejme tečaj nemščine v Nemčiji. Vsi pevci in pevke pa bodo na karoke večeru prejeli darila v obliki CD-jev z nemškogovorečo glasbo.

Na prireditvu bo posnet tudi video z vsemi nastopajočimi, ki bo objavljen na spletni strani Goethe-Instituta.

Pravila igre:

1. Študent/ka si izbere eno pesem s seznama, ki ga prejmete po prijavi s strani Goethe-Instituta Ljubljana.

2. Na karaoke-večeru 4. decembra lahko nastopi največ 15 pevcev/pevk. Če se bo prijavilo več pevcev/pevk, kot je mest, bomo upoštevali vrstni red prijav, kot so prihajale na zgornji elektronski naslov.

3. Pevca/pevko lahko na odru kreativno dopolnjujejo drugi študentje s plesom, back-vokalom itd...

4. Prijave so možne do 26.11.2012 na mail: katja.bradac@ljubljana.goethe.org. Prosimo, da za prijavo uporabite naslednji obrazec

5. Zmagovalca bo izbrala posebna žirija.

Potek projekta in časovnica:
29.10.2012 Razpis
26.11.2012 Rok za prijavo na karaoke
04.12.2012 (16:00-18:00)Generalka
04.12.2012 (19:00–21:00)Karaoke-večer v KUD-u France Prešeren Ljubljana in razglasitev zmagovalca

Vstop prost.Vzpostavljeno iz »http://www.kud.si/index.php/Urnik«

Stran je bila naložena 14.429.165-krat. Čas zadnje spremembe: 10:06, 21 maj 2016.

KUD FRANCE PREŠEREN je kulturno umetniško društvo, ki s svojo neprofitno programsko politiko odprtega socialnega prostora podpira kakovostno, drugačno in še neuveljavljeno kulturo.

Je prostor, kjer že od daljnega leta 1919 posamezniki in skupine oblikujejo in izražajo svoje interese na kulturnem, umetniškem, izobraževalnem, sociološkem in tehničnem področju. Posebno skrb posvečamo depriviligiranim skupinam in želimo s tem spodbujati in razvijati večjo strpnost in spoštovanje drugačnosti.

Na oblikovanje naših aktivnosti, vzdušja in podobe društva v veliki meri vpliva tudi povezovanje med obiskovalci naših prireditev in ustvarjalci ter izvajalci programa.

KUD združuje lutkovni in gledališki program za otroke in odrasle, koncerte različnih glasbenih zvrsti, razstave, predavanja, literarne večere, seminarje, okrogle mize in delavnice ter razne performanse. Prireditve v KUDu nudijo razgiban, kvaliteten in sproščen kulturni program.

V poletnih mesecih KUD objavi razpis za razstave in programe v naslednjem letu. Udeležijo se ga lahko vsi, ki želijo sooblikovati kulturno ponudbo KUDa.

RAZSTAVLJAMO

Trenutno ni razstav!

NOVIČNIK

KRONOLOG

november 2012
PTSČPSN
 
 
december 2012
PTSČPSN
 
 
januar 2013
PTSČPSN
 
 

POGANJA: