31. MAJ 2012 PROGRAM

KUD FRANCE PREŠEREN

| dan | teden | mesec | | << | danes | >> |
 
Impro liga
Družina & Deconstruction

Danes zvečer bomo na Kudovem odru priča kar dvema celovečernima improviziranima predstavama, ki bosta odigrani zaporedoma. Oba dogodka bo na kratko povezal Rok Bohinc. Producent obeh predstav je Impro liga!

Družina
Prva predstava, ki se bo začela ob 20h, nam bo predstavila nenavadno družino in njihovo sprejemanje novega družinskega člana/ico, ki je prišel/a samo zaradi svojega izvoljenca/ke, dobil/a pa toliko več…
Ekipo sestavljajo improvizatorji, ki so sprva redno hodili na Đabe impro vaje, organizirane v sklopu Impro lige, nato pa so se pod okriljem skupne ideje zbrali še za eno celovečerno predstavo.
Ekipo sestavljajo: Mira Petek, Vlado Odar, Gašper Fele – Polž, Dino Kapetanovič, Sara Šoukal, Gaja Pretnar, Zala Velkavrh in Blaž Sever.

Deconstruction
Druga predstava pa se bo začela ob 21:30, ko nam bo skupina bolj izkušenih improvizatorjev predstavila koncept Deconstruction, kot ga je predstavil Matt Horgan iz skupine Dad's Garge iz Atlante.
Ekipo sestavljajo: Ajda Pretnar, Jan Kok, Jan Hrušovar, Jaka Šubic, Tim Turk in Veronika Hana Grubič.

Vstopnina 5 €, študentje in dijaki 4 €.Vzpostavljeno iz »http://www.kud.si/index.php/Urnik«

Stran je bila naložena 14.067.219-krat. Čas zadnje spremembe: 10:06, 21 maj 2016.

KUD FRANCE PREŠEREN je kulturno umetniško društvo, ki s svojo neprofitno programsko politiko odprtega socialnega prostora podpira kakovostno, drugačno in še neuveljavljeno kulturo.

Je prostor, kjer že od daljnega leta 1919 posamezniki in skupine oblikujejo in izražajo svoje interese na kulturnem, umetniškem, izobraževalnem, sociološkem in tehničnem področju. Posebno skrb posvečamo depriviligiranim skupinam in želimo s tem spodbujati in razvijati večjo strpnost in spoštovanje drugačnosti.

Na oblikovanje naših aktivnosti, vzdušja in podobe društva v veliki meri vpliva tudi povezovanje med obiskovalci naših prireditev in ustvarjalci ter izvajalci programa.

KUD združuje lutkovni in gledališki program za otroke in odrasle, koncerte različnih glasbenih zvrsti, razstave, predavanja, literarne večere, seminarje, okrogle mize in delavnice ter razne performanse. Prireditve v KUDu nudijo razgiban, kvaliteten in sproščen kulturni program.

V poletnih mesecih KUD objavi razpis za razstave in programe v naslednjem letu. Udeležijo se ga lahko vsi, ki želijo sooblikovati kulturno ponudbo KUDa.

RAZSTAVLJAMO

Trenutno ni razstav!

NOVIČNIK

KRONOLOG

april 2012
PTSČPSN
 
 
maj 2012
PTSČPSN
 
 
junij 2012
PTSČPSN
 
 

POGANJA: