30. JULIJ 2011 PROGRAM

KUD FRANCE PREŠEREN

| dan | teden | mesec | | << | danes | >> |
 
Trnfest
Razstave
LIKOVNA DELAVNICA - Mr. Martin in Andrej Štular

LIKOVNA DELAVNICA PAINTING WORKSHOP: Izrazi svoje upanje Show your hope - vodita Mr. Martin in slovenski umetnik Andrej Štular.

Delavnica risanja »IZRAZI SVOJE UPANJE/SHOW YOUR HOPE« ki jo vodi MARTIN VOORBIJ z ANDREJEM ŠTULARJEM - primerna za otroke od 8. leta naprej. Na njej bodo spoznali osnove risanja. Tema delavnice je upanje.

Vstopnine ni!
 
Trnfest
Mark Foggos Skasters

Ska koncert z zasedbo Mark Foggo's Skasters (VB).

Mark Foggo slovi po hitri, glasni in energični ska glasbi. Njegove hitre in nalezljive melodije dopolnjujejo eklektični nastopi, s katerimi navdušuje že desetletja po vsem svetu. Svojo kariero je pričel že pri 14 letih, ko je pričel nastopati v londonskih pubih. Njegov prvi single "New Shoes" je pograbila založba Polydor Records, pri kateri je kasneje izdal svoj prvi album Speeding My Life Away, na katerem je pokazal svojo izvirnost v skladanju in muziciranju. Sledil je album "Ska Pig", ki ga je celo MTV proglasil za klasiko, celo mejnik v svojem žanru. V Ljubljani bo Mark predstavil svoj najnovejši album Mad, ki je kombinacija mnogih glasbenih stilov in skoraj bizarnih skladateljskih sposobnosti, ki povezujejo ekstreme glasbenih žanrov od britanskega ska-ja, rockabillyja, punka, pa vse do pop rock cirkusa.
http://www.markfoggo.com

Vstop prost.
 
Trnfest
Smetnjak kolektiv

DJ PROGRAM DJ SET: Smetnjak kolektiv.

Vstopnine ni!Vzpostavljeno iz »http://www.kud.si/index.php/Urnik«

Stran je bila naložena 14.243.866-krat. Čas zadnje spremembe: 10:06, 21 maj 2016.

KUD FRANCE PREŠEREN je kulturno umetniško društvo, ki s svojo neprofitno programsko politiko odprtega socialnega prostora podpira kakovostno, drugačno in še neuveljavljeno kulturo.

Je prostor, kjer že od daljnega leta 1919 posamezniki in skupine oblikujejo in izražajo svoje interese na kulturnem, umetniškem, izobraževalnem, sociološkem in tehničnem področju. Posebno skrb posvečamo depriviligiranim skupinam in želimo s tem spodbujati in razvijati večjo strpnost in spoštovanje drugačnosti.

Na oblikovanje naših aktivnosti, vzdušja in podobe društva v veliki meri vpliva tudi povezovanje med obiskovalci naših prireditev in ustvarjalci ter izvajalci programa.

KUD združuje lutkovni in gledališki program za otroke in odrasle, koncerte različnih glasbenih zvrsti, razstave, predavanja, literarne večere, seminarje, okrogle mize in delavnice ter razne performanse. Prireditve v KUDu nudijo razgiban, kvaliteten in sproščen kulturni program.

V poletnih mesecih KUD objavi razpis za razstave in programe v naslednjem letu. Udeležijo se ga lahko vsi, ki želijo sooblikovati kulturno ponudbo KUDa.

RAZSTAVLJAMO

Trenutno ni razstav!

NOVIČNIK

KRONOLOG

junij 2011
PTSČPSN
 
 
julij 2011
PTSČPSN
 
avgust 2011
PTSČPSN
 

POGANJA: