30. JULIJ 2008 PROGRAM

KUD FRANCE PREŠEREN

| dan | teden | mesec | | << | danes | >> |
 
Trnfest
Jani Kovačič in Slovenia United

Post etno folk koncert Janija Kovačiča z zasedbo Slovenia United / post-world music folk concert.

PESMI LJUBEZNI IN OBUPA /Od Urala do Triglava/ je večinoma zložil Jani Kovačič. To so pesmi z ljudsko podlago slovanskih krajev. Ob silnem bumu tako imenovane etno glasbe, kar ni nič drugega kot povratek folklore in - čemur so nekoč govorili - ljudske glasbe, prirejene in poenostavljene za moderni čas, smo se spomnili na pestro zbirko pesmi, ki so nastale vse odkar Jani Kovačič nastopa.

SONGS OF LOVE AND DESPAIR /From the Urals to Triglav/ are for the most part composed by Jani Kovačič. These are songs with the folk basis of the Slavonic world. With the great boom in "world" music, which is nothing other than the return of folklore and folk music (as it used to be called), adapted and simplified for the modern age, we are reminded of the varied collection of songs that Jani Kovačič has been creating ever since he started performing.

Vstopnine ni!
 
Trnfest
DJ Frigid, DJ Antistatika

DJ program v dvorani.

Vstopnine ni!Vzpostavljeno iz »http://www.kud.si/index.php/Urnik«

Stran je bila naložena 11.282.056-krat. Čas zadnje spremembe: 10:06, 21 maj 2016.

KUD FRANCE PREŠEREN je kulturno umetniško društvo, ki s svojo neprofitno programsko politiko odprtega socialnega prostora podpira kakovostno, drugačno in še neuveljavljeno kulturo.

Je prostor, kjer že od daljnega leta 1919 posamezniki in skupine oblikujejo in izražajo svoje interese na kulturnem, umetniškem, izobraževalnem, sociološkem in tehničnem področju. Posebno skrb posvečamo depriviligiranim skupinam in želimo s tem spodbujati in razvijati večjo strpnost in spoštovanje drugačnosti.

Na oblikovanje naših aktivnosti, vzdušja in podobe društva v veliki meri vpliva tudi povezovanje med obiskovalci naših prireditev in ustvarjalci ter izvajalci programa.

KUD združuje lutkovni in gledališki program za otroke in odrasle, koncerte različnih glasbenih zvrsti, razstave, predavanja, literarne večere, seminarje, okrogle mize in delavnice ter razne performanse. Prireditve v KUDu nudijo razgiban, kvaliteten in sproščen kulturni program.

V poletnih mesecih KUD objavi razpis za razstave in programe v naslednjem letu. Udeležijo se ga lahko vsi, ki želijo sooblikovati kulturno ponudbo KUDa.

RAZSTAVLJAMO

Trenutno ni razstav!

NOVIČNIK

KRONOLOG

junij 2008
PTSČPSN
 
 
julij 2008
PTSČPSN
 
 
avgust 2008
PTSČPSN
 

POGANJA: