30. JUNIJ 2008 PROGRAM

KUD FRANCE PREŠEREN

| dan | teden | mesec | | << | danes | >> |
 
Sodelovanja
KLOVNBUF!: ŠALO NA STRAN!
ELEKTRIČNE INVAZIJE

Klovnovsko – gledališka akcija avtorske skupine Kud Ljud: predstava v nastajanju - javna vaja. V okviru festivala KLOVNBUF!: ŠALO NA STRAN!

Mlada skupina Kud Ljud v projektu Električne invazije nadaljuje svoja preiskovanja prostora, v katerem briše meje med izvajalci in občinstvom ter s tem ustvarja prostor za gledališče kot igro, kot ritual, kot dogodek socialnega združevanja.

Vstopnine ni
 
Sodelovanja
KLOVNBUF!ŠALO NA STRAN!
IGRA O W. SHAKESPEARU : TAJNA VELIKEGA FENIKSA

V okviru festivala KLOVNBUF!ŠALO NA STRAN! Zavod Bufeto in Kud France Prešeren predstavljata premiero Igra o. W. Shakespearu: Tajna velikega Feniksa - pet gledaliških klovnad od ljubezni do umetnosti in nazaj.


Predstava Zavoda Bufeto in Kud Ljudraziskuje meje gledališkega izraza znotraj širokega žanra klovnad vse od cirkuškega karnevala pa tja do liričnega epiloga.
200

Vstop prost.Vzpostavljeno iz »http://www.kud.si/index.php/Urnik«

Stran je bila naložena 12.554.974-krat. Čas zadnje spremembe: 10:06, 21 maj 2016.

KUD FRANCE PREŠEREN je kulturno umetniško društvo, ki s svojo neprofitno programsko politiko odprtega socialnega prostora podpira kakovostno, drugačno in še neuveljavljeno kulturo.

Je prostor, kjer že od daljnega leta 1919 posamezniki in skupine oblikujejo in izražajo svoje interese na kulturnem, umetniškem, izobraževalnem, sociološkem in tehničnem področju. Posebno skrb posvečamo depriviligiranim skupinam in želimo s tem spodbujati in razvijati večjo strpnost in spoštovanje drugačnosti.

Na oblikovanje naših aktivnosti, vzdušja in podobe društva v veliki meri vpliva tudi povezovanje med obiskovalci naših prireditev in ustvarjalci ter izvajalci programa.

KUD združuje lutkovni in gledališki program za otroke in odrasle, koncerte različnih glasbenih zvrsti, razstave, predavanja, literarne večere, seminarje, okrogle mize in delavnice ter razne performanse. Prireditve v KUDu nudijo razgiban, kvaliteten in sproščen kulturni program.

V poletnih mesecih KUD objavi razpis za razstave in programe v naslednjem letu. Udeležijo se ga lahko vsi, ki želijo sooblikovati kulturno ponudbo KUDa.

RAZSTAVLJAMO

Trenutno ni razstav!

NOVIČNIK

KRONOLOG

maj 2008
PTSČPSN
 
 
junij 2008
PTSČPSN
 
 
julij 2008
PTSČPSN
 
 

POGANJA: