30. MAJ 2015 PROGRAM

KUD FRANCE PREŠEREN

| dan | teden | mesec | | << | danes | >> |
 
Sodelovanja
Društvo ljubiteljev dihurjev - Zverinice
Dihurčkov dan 2015

Dihurčkov dan ODPADE,
ker ga Upravna enota (letos prvič!)
ni dovolila.

V društvu Ljubiteljev dihurjev - Zverinice, letos organiziramo tretjo prireditev imenovano Dihurčkov dan. Namen prireditve je srečanje ljubiteljev in lastnikov dihurjev in spoznavanje dihurjev v živo, kar je namenjeno vsem, ki razmišljajo, da bi si belega dihurja omislili za hišnega ljubljenčka.

Člani društva bomo odgovarjali na vprašanja o dihurjih, organizirali bomo praktični delavnici o osnovni negi dihurja in izdelovanju igračk za dihurje. Predsednica društva, Maja Čonč, bo pripravila informativno predavanji o prehrani dihurjev. Poleg tega bomo organizirali dihurski "vrtec" in igralnico, več zabavnih tekmovanj, srečelov ter veterinarsko stojnico, na kateri bo veterinar odgovarjal na vprašanja o skrbi za zdravje belih dihurjev. Mogoče pa bo preventivno merjenje glukoze v krvi in pregledovanje ušesnih brisov na morebitno infestacijo z ušesnimi garjami.

Kaj in (približno) kdaj se bo dogajalo?
11:00 Odprtje Dihurčkovega vrtca in igralnice

11:30 - 12:30 delavnica NOV DIHUR V DRUŽINI in OSNOVNA NEGA DIHURJA

12:45 - 13:45 predavanje - PREHRANA BELIH DIHURJEV (Maja Čonč)

14:00 - 15:00 IZDELAVA IGRAČ ZA DIHURJE - "Do it yourself" (Tjaša Žižek in Doroteja Stupar)

15:15 - 16:15 Zabavno tekmovanje HITROSTNO SKOZI CEV IN POLIGON

16:20 - 16:50 Zabavno tekmovanje NAJ NAJ

17:00 - 17:50 Zabavno tekmovanje ZEHCEV NA MINUTO

18:00 Zaključek vrtca in igralnice

Vsi dihurji, ki bodo sodelovali na Dihurčkovem dnevu, morajo biti cepljeni proti pasji kugi, tretirani proti parazitom, kastrirani in zdravi.

Lastniki lahko rokujejo le s svojim dihurjem, oz. z dihurjem za katerega imajo dovoljenje lastnika.


Vstop prost.Vzpostavljeno iz »http://www.kud.si/index.php/Urnik«

Stran je bila naložena 14.423.158-krat. Čas zadnje spremembe: 10:06, 21 maj 2016.

KUD FRANCE PREŠEREN je kulturno umetniško društvo, ki s svojo neprofitno programsko politiko odprtega socialnega prostora podpira kakovostno, drugačno in še neuveljavljeno kulturo.

Je prostor, kjer že od daljnega leta 1919 posamezniki in skupine oblikujejo in izražajo svoje interese na kulturnem, umetniškem, izobraževalnem, sociološkem in tehničnem področju. Posebno skrb posvečamo depriviligiranim skupinam in želimo s tem spodbujati in razvijati večjo strpnost in spoštovanje drugačnosti.

Na oblikovanje naših aktivnosti, vzdušja in podobe društva v veliki meri vpliva tudi povezovanje med obiskovalci naših prireditev in ustvarjalci ter izvajalci programa.

KUD združuje lutkovni in gledališki program za otroke in odrasle, koncerte različnih glasbenih zvrsti, razstave, predavanja, literarne večere, seminarje, okrogle mize in delavnice ter razne performanse. Prireditve v KUDu nudijo razgiban, kvaliteten in sproščen kulturni program.

V poletnih mesecih KUD objavi razpis za razstave in programe v naslednjem letu. Udeležijo se ga lahko vsi, ki želijo sooblikovati kulturno ponudbo KUDa.

RAZSTAVLJAMO

Trenutno ni razstav!

NOVIČNIK

KRONOLOG

april 2015
PTSČPSN
 
 
maj 2015
PTSČPSN
 
junij 2015
PTSČPSN
 

POGANJA: