3. SEPTEMBER 2014 PROGRAM

KUD FRANCE PREŠEREN

| dan | teden | mesec | | << | danes | >> |
 
Trnfest
Klovnbuf mednarodni gledališki festival

Klovnbuf - mednarodni festival sodobne klovnade in novega cirkusa, ki letos poteka pod sloganom Cirkus je …! in ga že sedmo leto zapored organizira Zavod Bufeto – zavod za razvoj cirkuško-gledaliških umetnosti iz Ljubljane.

Theatre Korolevski Giraf (Estonia), Zavod Bufeto (Slovenija): Cirkuški dežnik je lahko …!

V primeru slabega vremena predstava odpade.

Vstopnine ni!
 
Trnfest
Nina Belle & Nina Hudej

Nina Belle & Nina Hudej - live act

Nina Hudej pri svojem delu sodeluje z različnimi ekipami in prostori, doživela je že številne tuje izdaje, v angleški reviji Vibe pa so jo lani aprila razglasili za eno izmed dvanajstih najboljših techno producentk. Nina Belle je techno DJ-ka, flavtistka v zasedbi Orkestrada, kot vokalistka in avtorica besedil pa sodeluje tudi v novonastalem projektu After Two. Na Trnfestu bosta nastopili z novim skupnim projektom večplastne eksperimentalne elektronike v živo.

http://soundcloud.com/huda

http://soundcloud.com/ninabelle

Vstopnine ni!
 
Trnfest
Architect

DJ PROGRAM DJ SET:

Architech(Lose Control)

https://soundcloud.com/nikle-1

https://www.facebook.com/architech.04

Vstopnine ni!Vzpostavljeno iz »http://www.kud.si/index.php/Urnik«

Stran je bila naložena 14.223.039-krat. Čas zadnje spremembe: 10:06, 21 maj 2016.

KUD FRANCE PREŠEREN je kulturno umetniško društvo, ki s svojo neprofitno programsko politiko odprtega socialnega prostora podpira kakovostno, drugačno in še neuveljavljeno kulturo.

Je prostor, kjer že od daljnega leta 1919 posamezniki in skupine oblikujejo in izražajo svoje interese na kulturnem, umetniškem, izobraževalnem, sociološkem in tehničnem področju. Posebno skrb posvečamo depriviligiranim skupinam in želimo s tem spodbujati in razvijati večjo strpnost in spoštovanje drugačnosti.

Na oblikovanje naših aktivnosti, vzdušja in podobe društva v veliki meri vpliva tudi povezovanje med obiskovalci naših prireditev in ustvarjalci ter izvajalci programa.

KUD združuje lutkovni in gledališki program za otroke in odrasle, koncerte različnih glasbenih zvrsti, razstave, predavanja, literarne večere, seminarje, okrogle mize in delavnice ter razne performanse. Prireditve v KUDu nudijo razgiban, kvaliteten in sproščen kulturni program.

V poletnih mesecih KUD objavi razpis za razstave in programe v naslednjem letu. Udeležijo se ga lahko vsi, ki želijo sooblikovati kulturno ponudbo KUDa.

RAZSTAVLJAMO

Trenutno ni razstav!

NOVIČNIK

KRONOLOG

avgust 2014
PTSČPSN
 
september 2014
PTSČPSN
 
oktober 2014
PTSČPSN
 
 

POGANJA: