3. AVGUST 2012 PROGRAM

KUD FRANCE PREŠEREN

| dan | teden | mesec | | << | danes | >> |
 
Trnfest
Inner Terrestrials

KONCERT CONCERT:
Inner Terrestrials (VB) – dub punk rock

Inner Terrestrials s svojim udarnim miksom duba, punka, ska in folk glasbe ter anarho plesne glasbe krojijo sceno v Londonu že 18 let in veljajo za pionirje angleškega dub punk zvoka, s katerim so navdušili svet.

Vstopnine ni!
 
Trnfest
Analogue Klash Night – Milk Drinkers, Dr. Klash & Von Meister

DJ PROGRAM DJ SET: Analogue Klash Night – Milk Drinkers, Dr. Klash (Analogue Klash), Von Meister (Analogue Klash) – electro/techno/tropical bass/dubstep/dnb.

Vstopnine ni!Vzpostavljeno iz »http://www.kud.si/index.php/Urnik«

Stran je bila naložena 9.867.217-krat. Čas zadnje spremembe: 10:06, 21 maj 2016.

KUD FRANCE PREŠEREN je kulturno umetniško društvo, ki s svojo neprofitno programsko politiko odprtega socialnega prostora podpira kakovostno, drugačno in še neuveljavljeno kulturo.

Je prostor, kjer že od daljnega leta 1919 posamezniki in skupine oblikujejo in izražajo svoje interese na kulturnem, umetniškem, izobraževalnem, sociološkem in tehničnem področju. Posebno skrb posvečamo depriviligiranim skupinam in želimo s tem spodbujati in razvijati večjo strpnost in spoštovanje drugačnosti.

Na oblikovanje naših aktivnosti, vzdušja in podobe društva v veliki meri vpliva tudi povezovanje med obiskovalci naših prireditev in ustvarjalci ter izvajalci programa.

KUD združuje lutkovni in gledališki program za otroke in odrasle, koncerte različnih glasbenih zvrsti, razstave, predavanja, literarne večere, seminarje, okrogle mize in delavnice ter razne performanse. Prireditve v KUDu nudijo razgiban, kvaliteten in sproščen kulturni program.

V poletnih mesecih KUD objavi razpis za razstave in programe v naslednjem letu. Udeležijo se ga lahko vsi, ki želijo sooblikovati kulturno ponudbo KUDa.

RAZSTAVLJAMO

Trenutno ni razstav!

NOVIČNIK

KRONOLOG

julij 2012
PTSČPSN
 
 
avgust 2012
PTSČPSN
 
 
september 2012
PTSČPSN
 

POGANJA: