3. AVGUST 2011 PROGRAM

KUD FRANCE PREŠEREN

| dan | teden | mesec | | << | danes | >> |
 
Trnfest
Stendap
Liter viskija, štirje džointi in zlomljeno srce

VEČER StandAp KOMEDIJE STAND-UP COMEDY EVENING: KUD France Prešeren - Vid Valič in Ivan Šarić: Liter viskija, štirje džointi in zlomljeno srce (SI).

Liter viskija, štiri džointe in zlomljeno srce sta potrebovala Vid Valič in Ivan Šarić, da sta napisala ta Stand-up. Vsak s svojevrstnim humorjem in svojim pogledom na svet, a oba pripravljena, da na zabaven in sproščen način pokomentirata aktualno dogajanje preko osebnih pogledov. www.stendap.si

Vstopnine ni!
 
Trnfest
Jimmy Barka Experience, Code.EP

DJ PROGRAM DJ SET: funk/hiphop/afro/breaks - Jimmy Barka Experience in Code.EP.

Vstopnine ni!Vzpostavljeno iz »http://www.kud.si/index.php/Urnik«

Stran je bila naložena 14.444.456-krat. Čas zadnje spremembe: 10:06, 21 maj 2016.

KUD FRANCE PREŠEREN je kulturno umetniško društvo, ki s svojo neprofitno programsko politiko odprtega socialnega prostora podpira kakovostno, drugačno in še neuveljavljeno kulturo.

Je prostor, kjer že od daljnega leta 1919 posamezniki in skupine oblikujejo in izražajo svoje interese na kulturnem, umetniškem, izobraževalnem, sociološkem in tehničnem področju. Posebno skrb posvečamo depriviligiranim skupinam in želimo s tem spodbujati in razvijati večjo strpnost in spoštovanje drugačnosti.

Na oblikovanje naših aktivnosti, vzdušja in podobe društva v veliki meri vpliva tudi povezovanje med obiskovalci naših prireditev in ustvarjalci ter izvajalci programa.

KUD združuje lutkovni in gledališki program za otroke in odrasle, koncerte različnih glasbenih zvrsti, razstave, predavanja, literarne večere, seminarje, okrogle mize in delavnice ter razne performanse. Prireditve v KUDu nudijo razgiban, kvaliteten in sproščen kulturni program.

V poletnih mesecih KUD objavi razpis za razstave in programe v naslednjem letu. Udeležijo se ga lahko vsi, ki želijo sooblikovati kulturno ponudbo KUDa.

RAZSTAVLJAMO

Trenutno ni razstav!

NOVIČNIK

KRONOLOG

julij 2011
PTSČPSN
 
avgust 2011
PTSČPSN
 
september 2011
PTSČPSN
 
 

POGANJA: