3. JUL. -2. AVG. 2017 PROGRAM

KUD FRANCE PREŠEREN

| dan | teden | mesec | | << | ta mesec | >> |

[spremeni] SOBOTA, 15.7.2017

 
Selfempowerment - Pravi Jaz
Sodelovanja
Opolnomočenje


The True You / Selfempowerment
Pravi Jaz / Opolnomočenje

Srčno vabljeni na predstavitev energetskega balansiranja/zdravljenja/opolmočenja, ki posledično pripelje do pravega jaza, osebe, bitja, ki smo.

Skozi dogodek vas bosta vodila francoski mednarodno priznan zdravitelj in ozavesčenec Nicolas Duportal & slovenska dušna glasbenica,umetnica ter ozavesčenka Gaby Selina Na-Ra.

Program bo potekal v dveh delih, kjer bosta predstavljala primere njunega dela in na naraven preprost način dala podporo na vaši duhovni poti ozavesčanja samega sebe.

Prosimo, da pridete 15 minut pred začetkom, ker ob polni uri zapremo vrata. S seboj prinesite svojo steklenico z vodo.

Zaradi prostorskih omejitev, prosimo, da svojo udeležbo najavite na:
djanegaby@hotmail.com

Hvala.

https://www.facebook.com/events/304736339986858/?ti=cl


Energijska izmenjava za ta dogodek je 15 €

[spremeni] TOREK, 1.8.2017

 
Trnfest
Samo Lapajne - razstava

Letošnji Trnfest bo odtvoril Samo Lapajne z razstavo gledaliških plakatov v Galeriji. Vabljeni!

Prost vstop!
 
Trnfest
Hamo & Tribute 2 love

Koncerti polni iskrenosti, dinamičosti, preigravanja in bluesovske improvizacije so že deset let ključni atributi Hamo & Tribute 2 Love.

Novi album 3p so februarja letos predstavili pred razprodano dvorano Kina Šiška, album je bluesovski in kričeč, kritiki pa so ga že pohvalili kot enega najbolj iskrenih glasbenih izdelkov zadnjih let.

Za seboj imajo Hamo & Tribute 2 Love že lepo število uspešnic, večna iskanja ljubezni pa vpletajo v fuzijo bluesa, rocka in soula.

Prost vstop

[spremeni] SREDA, 2.8.2017

 
Trnfest
The Nilz
Prost vstop
 
Trnfest
Trn Fest goes Hardcore @ KUD

Nastopajoči:
MR. MADNESS (ISR, PRSPCT, Thunderdome)
PAYMON (Factory of Sound, Extreme Disorder)
T-REX
DEFINED INSANITY

Prost vstopVzpostavljeno iz »http://www.kud.si/index.php/Urnik«

Stran je bila naložena 14.442.288-krat. Čas zadnje spremembe: 10:06, 21 maj 2016.

KUD FRANCE PREŠEREN je kulturno umetniško društvo, ki s svojo neprofitno programsko politiko odprtega socialnega prostora podpira kakovostno, drugačno in še neuveljavljeno kulturo.

Je prostor, kjer že od daljnega leta 1919 posamezniki in skupine oblikujejo in izražajo svoje interese na kulturnem, umetniškem, izobraževalnem, sociološkem in tehničnem področju. Posebno skrb posvečamo depriviligiranim skupinam in želimo s tem spodbujati in razvijati večjo strpnost in spoštovanje drugačnosti.

Na oblikovanje naših aktivnosti, vzdušja in podobe društva v veliki meri vpliva tudi povezovanje med obiskovalci naših prireditev in ustvarjalci ter izvajalci programa.

KUD združuje lutkovni in gledališki program za otroke in odrasle, koncerte različnih glasbenih zvrsti, razstave, predavanja, literarne večere, seminarje, okrogle mize in delavnice ter razne performanse. Prireditve v KUDu nudijo razgiban, kvaliteten in sproščen kulturni program.

V poletnih mesecih KUD objavi razpis za razstave in programe v naslednjem letu. Udeležijo se ga lahko vsi, ki želijo sooblikovati kulturno ponudbo KUDa.

RAZSTAVLJAMO

Trenutno ni razstav!

NOVIČNIK

KRONOLOG

junij 2017
PTSČPSN
 
 
julij 2017
PTSČPSN
 
 
avgust 2017
PTSČPSN
 
 

POGANJA: