3. DECEMBER 2011 PROGRAM

KUD FRANCE PREŠEREN

| dan | teden | mesec | | << | danes | >> |
 
Prešernovanje
Sobotaže zmaja Franceta
Zoopotniki

Predstava Gledališča PUPILLA ZOOPOTNIKI je primerna za otroke od 3. leta dalje in traja 40 minut.

Po predstavi še ustvarjalna delavnica za otroke.

Zoopotniki se dogajajo na vlaku, naključna potnika med vožnjo ugotovita, da se v njuni prtljagi skrivajo najrazličnejše – tako divje kot domače – živali in živalice. Potovanje se tako iz dolgočasja na vlaku spremeni v pravo pustolovščino, neznanca pa postaneta prijatelja.

Vstop prost na vse prireditve Prešernovanja. Brezplačne vstopnice lahko obiskovalci prevzamejo uro pred predstavo.
 
Prešernovanje
Akkustik teAter
Dizel Slavček & Godba na dihala

Jani Kovačič & Kar Češ Brass Bend:
"DIZEL SLAVČEK & GODBA NA DIHALA"

Aerofonsko čudo je priredil Igor Lunder.

Dizel Slavček in Godba na dihala predstavljata Aerofonsko čudo! Tokrat v vašem kraju! Dobrodošli!

Igra zasedba, orkester, aerofoni na povèv ali pih ali pihljaj, žepna pihalna godba & aerofonsko čudo:

Kar Češ Brass Bend!

Tu je zgodba o uspehu in fovšiji!

Pridite! Združimo se!

Bili smo revni in nič nismo imeli! Zdaj smo bogati, sedaj imamo – nič! Pridite! Od vsepovsod! Od koderkod! Pozdravljeni! Dobrodošli! Dobrodošli!!! Iz hribov in planin, s polja in od morja in iz ravnin, fabrik, iz blokov, bajt, vil, hotelov in bolnic, avtomobilov, aeroplanov, iz slabih zgodb, iz nesrečnega odraščanja in neuspeše zrelosti, iz zajebanega življenja, iz jam, pejc, lukenj, vrtač, greznic, stranišč, šol in pisarn!

Pridite utrujeni, zmatrani od vsakdanjosti, pijani težav, zadeti s svojimi slabostmi, tu - za vas – teater, Akkustik teArter! Pridite! Zberite se! Dioniz je tu!

Prihaja sprememba, prihaja nov čas za stare težave! Obljubimo – nihče jih ne bo rešil namesto vas! A ne obupajte, mi smo tu! Pustite TV! Pridite!

Skrivni ljubimci, namišljeni šefi, tečnobe, cepci, tepci, tolovaji, razgrajači in pretepači, navijači, scrkljanci, nesrečno zaljubljeni, neuspešni starši, odvisniki od telenovel!

Tu mi pihamo in ozvočujemo vaše duše! Ni je večje stvari kot je pesem! Ni je večje stvari kot je aerofonsko čudo žepne godbe na pihala – v vašem kraju:

Dizel Slavček & Godba na dihala!

Dizel Slavček!
In potem so uspeli,
Tako so uspeli,
da so vsi za jest imeli!

Vstop prost na vse prireditve Prešernovanja. Brezplačne vstopnice lahko obiskovalci prevzamejo uro pred predstavo.Vzpostavljeno iz »http://www.kud.si/index.php/Urnik«

Stran je bila naložena 14.441.303-krat. Čas zadnje spremembe: 10:06, 21 maj 2016.

KUD FRANCE PREŠEREN je kulturno umetniško društvo, ki s svojo neprofitno programsko politiko odprtega socialnega prostora podpira kakovostno, drugačno in še neuveljavljeno kulturo.

Je prostor, kjer že od daljnega leta 1919 posamezniki in skupine oblikujejo in izražajo svoje interese na kulturnem, umetniškem, izobraževalnem, sociološkem in tehničnem področju. Posebno skrb posvečamo depriviligiranim skupinam in želimo s tem spodbujati in razvijati večjo strpnost in spoštovanje drugačnosti.

Na oblikovanje naših aktivnosti, vzdušja in podobe društva v veliki meri vpliva tudi povezovanje med obiskovalci naših prireditev in ustvarjalci ter izvajalci programa.

KUD združuje lutkovni in gledališki program za otroke in odrasle, koncerte različnih glasbenih zvrsti, razstave, predavanja, literarne večere, seminarje, okrogle mize in delavnice ter razne performanse. Prireditve v KUDu nudijo razgiban, kvaliteten in sproščen kulturni program.

V poletnih mesecih KUD objavi razpis za razstave in programe v naslednjem letu. Udeležijo se ga lahko vsi, ki želijo sooblikovati kulturno ponudbo KUDa.

RAZSTAVLJAMO

Trenutno ni razstav!

NOVIČNIK

KRONOLOG

november 2011
PTSČPSN
 
 
december 2011
PTSČPSN
 
 
januar 2012
PTSČPSN
 
 

POGANJA: