3. NOVEMBER 2011 PROGRAM

KUD FRANCE PREŠEREN

| dan | teden | mesec | | << | danes | >> |
 
Pesniški kabareti
Gašper Torkar, Monika Vrečar, Gregor Podlogar

Večer poezije z Gašperjem Torkarjem, Moniko Vrečar in Gregorjem Podlogarjem.

Na pesniškem večeru, naslovljenem NOVEMBER, se bodo predstavili trije pesniki – dva, Monika Vrečar in Gašper Torkar, najmlajše generacije in Gregor Podlogar, ki spada v t. i. mlado slovensko poezijo in je do zdaj objavil 4½ knjige: Naselitve, Vrtoglavica zanosa, Oda na manhatnski aveniji (skupaj s Primožem Čučnikom in Žigo Karižem), Milijon sekund bliže in Vesela nova ušesa. Vsi pesniki bodo brali svoja novejša pesniška dela.

Vstop prost.Vzpostavljeno iz »http://www.kud.si/index.php/Urnik«

Stran je bila naložena 14.242.581-krat. Čas zadnje spremembe: 10:06, 21 maj 2016.

KUD FRANCE PREŠEREN je kulturno umetniško društvo, ki s svojo neprofitno programsko politiko odprtega socialnega prostora podpira kakovostno, drugačno in še neuveljavljeno kulturo.

Je prostor, kjer že od daljnega leta 1919 posamezniki in skupine oblikujejo in izražajo svoje interese na kulturnem, umetniškem, izobraževalnem, sociološkem in tehničnem področju. Posebno skrb posvečamo depriviligiranim skupinam in želimo s tem spodbujati in razvijati večjo strpnost in spoštovanje drugačnosti.

Na oblikovanje naših aktivnosti, vzdušja in podobe društva v veliki meri vpliva tudi povezovanje med obiskovalci naših prireditev in ustvarjalci ter izvajalci programa.

KUD združuje lutkovni in gledališki program za otroke in odrasle, koncerte različnih glasbenih zvrsti, razstave, predavanja, literarne večere, seminarje, okrogle mize in delavnice ter razne performanse. Prireditve v KUDu nudijo razgiban, kvaliteten in sproščen kulturni program.

V poletnih mesecih KUD objavi razpis za razstave in programe v naslednjem letu. Udeležijo se ga lahko vsi, ki želijo sooblikovati kulturno ponudbo KUDa.

RAZSTAVLJAMO

Trenutno ni razstav!

NOVIČNIK

KRONOLOG

oktober 2011
PTSČPSN
 
 
november 2011
PTSČPSN
 
 
december 2011
PTSČPSN
 
 

POGANJA: