3. OKTOBER 2013 PROGRAM

KUD FRANCE PREŠEREN

| dan | teden | mesec | | << | danes | >> |
 
Sodelovanja
Marlenka Stupica: Ilustracije otroških knjig

Odprtje razstave "Ilustracije otroških knjig" Marlenke Stupica.

V okviru Tedna četrtne skupnosti Trnovo.

Vstop prost.
 
Sodelovanja
Radio Študent
ReŠi RŠ z Risanko Radia Študent

Risanka Radia Študent se bo zgodila danes v dvorani Kuda France Prešeren v Ljubljani. Z rujnim v roki vas pričakujemo ob 20.30, ko se bo otvorila potujoča razstava Risank Radia Študent. Točno ob 21.30 pa se prične 200. Risanka Radia Študent z neposrednim vklopom v eter Radia Študent in tokrat prvič tudi v eter radia MARŠ.

Priča boste muzikalni ediciji Risanke Radia Študent, s katero boste skupaj ustvarili PESEM PROSJAČNICO, zato vodite svinčnik Dr. Horowitza oziroma zlate prste gospe profesor in Rikija v Risanki, pravzaprav Muzikalu Radia Študent:
http://radiostudent.si/risanka/index.html“

Če te ne bo z nami na dogodku, nas spremljaj na ereševskih 89,3 MHz ali http://radiostudent.si ter marševskih 95,9MHz ali http://radiomars.si.

Risanka Radia Študent je dobro uveljavljena in priljubljena enourna oddaja, ki poteka v živo iz studia Radia Študent vsak petek ob 12.00. Na humoren način obravnava družbeno-politične, socialne in kulturne tematike. Ilustrator in stripar Dr. Horowitz riše po navodilih poslušalcev, komunikacija med njimi pa poteka preko telefona ali spleta. Skupaj v real-time maniri oblikujejo risanko, ki je dosegljiva na spletni povezavi in njeno nastajanje lahko občinstvo spremlja sproti. Uspešno izvedenih je bilo tudi nekaj „mobilnih“ različic Risanke Radia Študent, ki so potekale na različnih lokacijah, in nekatere izmed njih tudi predvajane v živo v eter Radia Študent.

Pridruži se Iniciativi za ohranitev neodvisnega Radia Študent:
https://www.facebook.com/groups/626247577396523/

Podpiši peticijo za ohranitev, obstoj in razvoj neodvisnega Radia Študent:
http://radiostudent.si/peticija/

Doniraj in postani ReŠevalec:
http://www.radiostudent.si/donacija/

Vstop prost.Vzpostavljeno iz »http://www.kud.si/index.php/Urnik«

Stran je bila naložena 14.247.106-krat. Čas zadnje spremembe: 10:06, 21 maj 2016.

KUD FRANCE PREŠEREN je kulturno umetniško društvo, ki s svojo neprofitno programsko politiko odprtega socialnega prostora podpira kakovostno, drugačno in še neuveljavljeno kulturo.

Je prostor, kjer že od daljnega leta 1919 posamezniki in skupine oblikujejo in izražajo svoje interese na kulturnem, umetniškem, izobraževalnem, sociološkem in tehničnem področju. Posebno skrb posvečamo depriviligiranim skupinam in želimo s tem spodbujati in razvijati večjo strpnost in spoštovanje drugačnosti.

Na oblikovanje naših aktivnosti, vzdušja in podobe društva v veliki meri vpliva tudi povezovanje med obiskovalci naših prireditev in ustvarjalci ter izvajalci programa.

KUD združuje lutkovni in gledališki program za otroke in odrasle, koncerte različnih glasbenih zvrsti, razstave, predavanja, literarne večere, seminarje, okrogle mize in delavnice ter razne performanse. Prireditve v KUDu nudijo razgiban, kvaliteten in sproščen kulturni program.

V poletnih mesecih KUD objavi razpis za razstave in programe v naslednjem letu. Udeležijo se ga lahko vsi, ki želijo sooblikovati kulturno ponudbo KUDa.

RAZSTAVLJAMO

Trenutno ni razstav!

NOVIČNIK

KRONOLOG

september 2013
PTSČPSN
 
 
oktober 2013
PTSČPSN
 
 
november 2013
PTSČPSN
 
 

POGANJA: