29. APRIL 2011 PROGRAM

KUD FRANCE PREŠEREN

| dan | teden | mesec | | << | danes | >> |
 
Reverse engineering
CONDEMNATIO CRISTI, NECROTIC, SILENCE BEFORE, DOULBLAIR

Metal koncert.

CONDEMNATIO CRISTI (z Robert Kovačičem, ex. Belphegor za bobni)
Ekstremni metal s primesmi soundtrack glasbe. Band bo predstavil prihajajoči prvenec INCESTS, ki je bil posnet v 5th Season Studios, produciral pa ga je Matic Mlakar.

http://www.youtube.com/watch?v=58Lkfj75gQo

http://www.facebook.com/condemnatiocristioffical

NECROTIC
Melodični death/extreme metal band iz Novega mesta. Poleti nameravajo posneti prvi album, so pa zaenkrat posneli so že video za komad Icons of Impurita.

http://www.youtube.com/watch?v=rgOkYoQtM7c

SILENCE BEFORE
Mariborska deathcore skupina bo predstavila EP "WHAT A FINE DAY FOR VIOLENCE". Ploščo jim je sproduciral Matic Mlakar.

http://www.youtube.com/watch?v=h6dgQdOb_Yo

DOULBLAIR so avstrijski death metalci, delujejo od leta 2006 v svojo glasbo pa vpletajo tudi elemente black metala in deathcorea.

Vstopnina 8 €. Prodaja vstopnic uro pred koncertom.Vzpostavljeno iz »http://www.kud.si/index.php/Urnik«

Stran je bila naložena 14.423.002-krat. Čas zadnje spremembe: 10:06, 21 maj 2016.

KUD FRANCE PREŠEREN je kulturno umetniško društvo, ki s svojo neprofitno programsko politiko odprtega socialnega prostora podpira kakovostno, drugačno in še neuveljavljeno kulturo.

Je prostor, kjer že od daljnega leta 1919 posamezniki in skupine oblikujejo in izražajo svoje interese na kulturnem, umetniškem, izobraževalnem, sociološkem in tehničnem področju. Posebno skrb posvečamo depriviligiranim skupinam in želimo s tem spodbujati in razvijati večjo strpnost in spoštovanje drugačnosti.

Na oblikovanje naših aktivnosti, vzdušja in podobe društva v veliki meri vpliva tudi povezovanje med obiskovalci naših prireditev in ustvarjalci ter izvajalci programa.

KUD združuje lutkovni in gledališki program za otroke in odrasle, koncerte različnih glasbenih zvrsti, razstave, predavanja, literarne večere, seminarje, okrogle mize in delavnice ter razne performanse. Prireditve v KUDu nudijo razgiban, kvaliteten in sproščen kulturni program.

V poletnih mesecih KUD objavi razpis za razstave in programe v naslednjem letu. Udeležijo se ga lahko vsi, ki želijo sooblikovati kulturno ponudbo KUDa.

RAZSTAVLJAMO

Trenutno ni razstav!

NOVIČNIK

KRONOLOG

marec 2011
PTSČPSN
 
 
april 2011
PTSČPSN
 
 
maj 2011
PTSČPSN
 
 

POGANJA: