29. NOV. -28. DEC. 2019 PROGRAM

KUD FRANCE PREŠEREN

| dan | teden | mesec | | << | ta mesec | >> |

[spremeni] PETEK, 29.11.2019

 
ŠILA
Gimnazija Poljane 1 – Gimnazija Nova Gorica

Vabljeni v Dijaški dom Tabor v Ljubljani na predstavo dijaških impro gledaliških skupin Gimnazija Poljane 1 in Gimnazija Nova Gorica.

Dogodek poteka v sklopu praznovanja 100-letnice KUDa.

3 eur za 1 predstavo / 5 eur za obe predstavi
 
ŠILA
KD Pekre-Limbuš – Pionirski dom

Vabljeni v Dijaški dom Tabor v Ljubljani na predstavo dijaških impro gledaliških skupin KD Pekre-Limbuš in Pionirski dom.

Dogodek poteka v sklopu praznovanja 100-letnice KUDa.

Vstopnina 3 €
 
Impro liga
Impro liga rojstni dan: Bolj star bolj nor

29. november, Dan (stare) republike. Impro liga šteje 26 let, prav tako pa v teh dneh KUD France Prešeren Trnovo obeležuje 100 let.

Vstopnina 5 €

[spremeni] TOREK, 3.12.2019

 
100 LET KUDa
Zaključni dogodek praznovanja 100 let KUDA

Zaključni dogodek praznovanja 100 let KUDA

Vstopnine ni!Vzpostavljeno iz »http://www.kud.si/index.php/Urnik«

Stran je bila naložena 14.410.685-krat. Čas zadnje spremembe: 10:06, 21 maj 2016.

KUD FRANCE PREŠEREN je kulturno umetniško društvo, ki s svojo neprofitno programsko politiko odprtega socialnega prostora podpira kakovostno, drugačno in še neuveljavljeno kulturo.

Je prostor, kjer že od daljnega leta 1919 posamezniki in skupine oblikujejo in izražajo svoje interese na kulturnem, umetniškem, izobraževalnem, sociološkem in tehničnem področju. Posebno skrb posvečamo depriviligiranim skupinam in želimo s tem spodbujati in razvijati večjo strpnost in spoštovanje drugačnosti.

Na oblikovanje naših aktivnosti, vzdušja in podobe društva v veliki meri vpliva tudi povezovanje med obiskovalci naših prireditev in ustvarjalci ter izvajalci programa.

KUD združuje lutkovni in gledališki program za otroke in odrasle, koncerte različnih glasbenih zvrsti, razstave, predavanja, literarne večere, seminarje, okrogle mize in delavnice ter razne performanse. Prireditve v KUDu nudijo razgiban, kvaliteten in sproščen kulturni program.

V poletnih mesecih KUD objavi razpis za razstave in programe v naslednjem letu. Udeležijo se ga lahko vsi, ki želijo sooblikovati kulturno ponudbo KUDa.

RAZSTAVLJAMO

Trenutno ni razstav!

NOVIČNIK

KRONOLOG

oktober 2019
PTSČPSN
 
 
november 2019
PTSČPSN
 
 
december 2019
PTSČPSN
 
 

POGANJA: