29. NOVEMBER 2008 PROGRAM

KUD FRANCE PREŠEREN

| dan | teden | mesec | | << | danes | >> |
 
Sobotaže zmaja Franceta
Lutkovno gledališče Maribor
Pepelka

Predstava Lutkovnega gledališča MARIBOR je primerna za otroke od 4. leta dalje in traja 40 minut.
Predstavi bo sledila ustvarjalna delavnica za otroke.

Nekoč, v nekem majhnem kraljestvu, je ovdoveli drvar Jure v svoj samotni dom pripeljal novo ženo in z njo pastorko Agato. Njegova hči Lenka ju lepo sprejme, toda onidve njeno dobroto grdo izkoriščata. Nesrečen pa je tudi princ, ki ga ostareli kralj hoče poročiti. Nevesto naj bi izbral na kraljevem plesu ...

Vstopnina: 4 EUR. Abonmajska vstopnica 20 € – 7 vstopnic za ceno petih.
 
Impro liga
15 let Impro lige

Proslava ob 15. obletnici delovanja Impro lige.

Vstopnina 6 €, študentje in dijaki 5 €.Vzpostavljeno iz »http://www.kud.si/index.php/Urnik«

Stran je bila naložena 11.930.653-krat. Čas zadnje spremembe: 10:06, 21 maj 2016.

KUD FRANCE PREŠEREN je kulturno umetniško društvo, ki s svojo neprofitno programsko politiko odprtega socialnega prostora podpira kakovostno, drugačno in še neuveljavljeno kulturo.

Je prostor, kjer že od daljnega leta 1919 posamezniki in skupine oblikujejo in izražajo svoje interese na kulturnem, umetniškem, izobraževalnem, sociološkem in tehničnem področju. Posebno skrb posvečamo depriviligiranim skupinam in želimo s tem spodbujati in razvijati večjo strpnost in spoštovanje drugačnosti.

Na oblikovanje naših aktivnosti, vzdušja in podobe društva v veliki meri vpliva tudi povezovanje med obiskovalci naših prireditev in ustvarjalci ter izvajalci programa.

KUD združuje lutkovni in gledališki program za otroke in odrasle, koncerte različnih glasbenih zvrsti, razstave, predavanja, literarne večere, seminarje, okrogle mize in delavnice ter razne performanse. Prireditve v KUDu nudijo razgiban, kvaliteten in sproščen kulturni program.

V poletnih mesecih KUD objavi razpis za razstave in programe v naslednjem letu. Udeležijo se ga lahko vsi, ki želijo sooblikovati kulturno ponudbo KUDa.

RAZSTAVLJAMO

Trenutno ni razstav!

NOVIČNIK

KRONOLOG

oktober 2008
PTSČPSN
 
 
november 2008
PTSČPSN
 
december 2008
PTSČPSN
 

POGANJA: