29. OKTOBER 2011 PROGRAM

KUD FRANCE PREŠEREN

| dan | teden | mesec | | << | danes | >> |
 
Sobotaže zmaja Franceta
Lutkovno gledališče TRI
LEV IN MIŠKA

Lutkovna pravljica po motivih Ezopeve basni v izvedbi Lutkovnega gledališča TRI je primerna za otroke od 3. leta naprej in traja 30 minut.
Predstavi bo sledila ustvarjalna delavnica za otroke.

Lev ujame majhno miško, ta ga prosi, naj jo izpusti, za zameno pa mu ponudi svojo pomoč. Le kako bi lahko majhna miška pomagala mogočnemu levu? A vendar jo lev izpusti. Čez nekaj dni pa se ujame v nastavljeno mrežo. Bolj ko se skuša izmotati iz nje, bolj se zapleta vanjo ...

Vstopnina: 4,5 EUR. Abonmajska vstopnica 22,5 € – 7 vstopnic za ceno petih.
 
Stendap
Ivan Šarić, Jernej Celec, Vid Valič

Večer stand-up komedije z Ivanom Šarićem, Jernejem Celecom in Vidom Valičem.

Vstopnina 7 €.Vzpostavljeno iz »http://www.kud.si/index.php/Urnik«

Stran je bila naložena 14.244.035-krat. Čas zadnje spremembe: 10:06, 21 maj 2016.

KUD FRANCE PREŠEREN je kulturno umetniško društvo, ki s svojo neprofitno programsko politiko odprtega socialnega prostora podpira kakovostno, drugačno in še neuveljavljeno kulturo.

Je prostor, kjer že od daljnega leta 1919 posamezniki in skupine oblikujejo in izražajo svoje interese na kulturnem, umetniškem, izobraževalnem, sociološkem in tehničnem področju. Posebno skrb posvečamo depriviligiranim skupinam in želimo s tem spodbujati in razvijati večjo strpnost in spoštovanje drugačnosti.

Na oblikovanje naših aktivnosti, vzdušja in podobe društva v veliki meri vpliva tudi povezovanje med obiskovalci naših prireditev in ustvarjalci ter izvajalci programa.

KUD združuje lutkovni in gledališki program za otroke in odrasle, koncerte različnih glasbenih zvrsti, razstave, predavanja, literarne večere, seminarje, okrogle mize in delavnice ter razne performanse. Prireditve v KUDu nudijo razgiban, kvaliteten in sproščen kulturni program.

V poletnih mesecih KUD objavi razpis za razstave in programe v naslednjem letu. Udeležijo se ga lahko vsi, ki želijo sooblikovati kulturno ponudbo KUDa.

RAZSTAVLJAMO

Trenutno ni razstav!

NOVIČNIK

KRONOLOG

september 2011
PTSČPSN
 
 
oktober 2011
PTSČPSN
 
 
november 2011
PTSČPSN
 
 

POGANJA: