29. MAREC 2014 PROGRAM

KUD FRANCE PREŠEREN

| dan | teden | mesec | | << | danes | >> |
 
Pesniški kabareti
RDEČA SLED BESED

Večer VJ poezije.
Nastopata pesnici Alja Adam in Jana Putrle Srdić, gost večera Tone Škrjanec.
Vizualna podoba: Andrej Kamnik, Zoran Srdić.

V galeriji ŠKUC!!!

V okviru cikla literarnih večerov Pesniški kabareti vas KUD France Prešeren v soboto, 29. marca ob 20.uri vabi v galerijo ŠKUC na večer VJ poezije Alje Adam, Jane Putrle Srdić in Toneta Škrjanca.

V prepletu podob in besede bodo nanizali pesniške zgodbe, ki govorijo o revoluciji, strasti in prvem spomladanskem prebujanju.

V sodelovanju z galerijo ŠKUC in Zavodom za sodobne umetnosti, Gulag.

Omogočila Javna agencija za knjigo.

Vstop prost.Vzpostavljeno iz »http://www.kud.si/index.php/Urnik«

Stran je bila naložena 14.444.044-krat. Čas zadnje spremembe: 10:06, 21 maj 2016.

KUD FRANCE PREŠEREN je kulturno umetniško društvo, ki s svojo neprofitno programsko politiko odprtega socialnega prostora podpira kakovostno, drugačno in še neuveljavljeno kulturo.

Je prostor, kjer že od daljnega leta 1919 posamezniki in skupine oblikujejo in izražajo svoje interese na kulturnem, umetniškem, izobraževalnem, sociološkem in tehničnem področju. Posebno skrb posvečamo depriviligiranim skupinam in želimo s tem spodbujati in razvijati večjo strpnost in spoštovanje drugačnosti.

Na oblikovanje naših aktivnosti, vzdušja in podobe društva v veliki meri vpliva tudi povezovanje med obiskovalci naših prireditev in ustvarjalci ter izvajalci programa.

KUD združuje lutkovni in gledališki program za otroke in odrasle, koncerte različnih glasbenih zvrsti, razstave, predavanja, literarne večere, seminarje, okrogle mize in delavnice ter razne performanse. Prireditve v KUDu nudijo razgiban, kvaliteten in sproščen kulturni program.

V poletnih mesecih KUD objavi razpis za razstave in programe v naslednjem letu. Udeležijo se ga lahko vsi, ki želijo sooblikovati kulturno ponudbo KUDa.

RAZSTAVLJAMO

Trenutno ni razstav!

NOVIČNIK

KRONOLOG

februar 2014
PTSČPSN
 
 
marec 2014
PTSČPSN
 
 
april 2014
PTSČPSN
 
 

POGANJA: