28. DECEMBER 2008 PROGRAM

KUD FRANCE PREŠEREN

| dan | teden | mesec | | << | danes | >> |
 
Impro liga
Praznični pripetljaji

Celovečerni improvizirani kolaž.

v prazničnih pripetljajih bo nastopila mešana skupina improvizatorjev Impro lige, med njimi Boštjan Gorenc - Pižama, Luka Korenčič, Jan Hrušovar, Sašo Stare, Rok Bohinc, Ajša Jeričevič, Mistral Majer, Maja Predalič, Klemen Slavič, Peter Šanović, Jonas Žabkar, Matej Kolenc, Teja Bitenc, Dušan Tomič in Klemen Ilovar, glasbeno podlago bo v živo izvajal Goran Završnik, luči postavljal Uroš Žuraj, povezovalec večera pa bo Juš Milčinski. Zgodbe, ki jih bodo improvizatorji prikazali na odru, bodo izhajale iz fotografij, ki jih bodo gledalci prinesli s seboj.

Vstopnina 6 €, študentje in dijaki 5 €.Vzpostavljeno iz »http://www.kud.si/index.php/Urnik«

Stran je bila naložena 11.599.743-krat. Čas zadnje spremembe: 10:06, 21 maj 2016.

KUD FRANCE PREŠEREN je kulturno umetniško društvo, ki s svojo neprofitno programsko politiko odprtega socialnega prostora podpira kakovostno, drugačno in še neuveljavljeno kulturo.

Je prostor, kjer že od daljnega leta 1919 posamezniki in skupine oblikujejo in izražajo svoje interese na kulturnem, umetniškem, izobraževalnem, sociološkem in tehničnem področju. Posebno skrb posvečamo depriviligiranim skupinam in želimo s tem spodbujati in razvijati večjo strpnost in spoštovanje drugačnosti.

Na oblikovanje naših aktivnosti, vzdušja in podobe društva v veliki meri vpliva tudi povezovanje med obiskovalci naših prireditev in ustvarjalci ter izvajalci programa.

KUD združuje lutkovni in gledališki program za otroke in odrasle, koncerte različnih glasbenih zvrsti, razstave, predavanja, literarne večere, seminarje, okrogle mize in delavnice ter razne performanse. Prireditve v KUDu nudijo razgiban, kvaliteten in sproščen kulturni program.

V poletnih mesecih KUD objavi razpis za razstave in programe v naslednjem letu. Udeležijo se ga lahko vsi, ki želijo sooblikovati kulturno ponudbo KUDa.

RAZSTAVLJAMO

Trenutno ni razstav!

NOVIČNIK

KRONOLOG

november 2008
PTSČPSN
 
december 2008
PTSČPSN
 
januar 2009
PTSČPSN
 
 

POGANJA: