27. AVGUST 2014 PROGRAM

KUD FRANCE PREŠEREN

| dan | teden | mesec | | << | danes | >> |
 
Trnfest
IDIOTNET

Jedro Paraliterarne organizacije I.D.I.O.T. predstavlja novo dvanajsto cifro revije IDIOT, presek generacij in glasov v interakciji, tokrat brez jasne teme, a z jasnim namenom posredovat temo naših cenzuriranih notranjosti. Multimedijska manifestacija IDIOTNET bo v fuziji literature, mozaika in glasbe šopala tokrat na Trnfestu. Glas dajejo: Uroš Prah, Tibor Hrs Pandur, Jasmin B. Frelih, Monika Vrečar in Karlo Hmeljak. Za vizualije skrbijo Andrej Koruza & Izland, za glasbo pa jesusonecstasy.

»Jezik je kljub vsem svojim neuspehom in nepremostljivim prepadom edini formalni simbolni sistem, ki je dovolj prehoden in prilagodljiv, da lahko zrcali kompleksnost in neuresničene možnosti človeškega družbenega življenja. Če bomo na prizorišču, ki so ga grozovito izmaličile katastrofe računstva, znali razrešiti daljnosežne konflikte brez medsebojne likvidacije in povrnili v življenje dejansko politiko, skozi katero bodo preteklost, prihodnost, notranjost in zunanjost kapitalizma podvržene družbeni odgovornosti do univerzalnega človeškega interesa, potem je jezik – formalno konstituiran kot egalitaren prostor skupnega branja – še vedno najboljši mogoči prostor za ustvarjanje, zbiranje, prevpraševanje in vrednotenje trditev.«

http://id.iot.si/?page_id=18

Vstopnine ni!
 
Trnfest
KaliWood

DJ PROGRAM DJ SET:

KaliWood sta Bo Ian Wook in Kris Kylven
(Techno Industrial Dub Trance)

https://www.facebook.com/kaliWoodMusic?fref=ts

Vstopnine ni!Vzpostavljeno iz »http://www.kud.si/index.php/Urnik«

Stran je bila naložena 12.291.264-krat. Čas zadnje spremembe: 10:06, 21 maj 2016.

KUD FRANCE PREŠEREN je kulturno umetniško društvo, ki s svojo neprofitno programsko politiko odprtega socialnega prostora podpira kakovostno, drugačno in še neuveljavljeno kulturo.

Je prostor, kjer že od daljnega leta 1919 posamezniki in skupine oblikujejo in izražajo svoje interese na kulturnem, umetniškem, izobraževalnem, sociološkem in tehničnem področju. Posebno skrb posvečamo depriviligiranim skupinam in želimo s tem spodbujati in razvijati večjo strpnost in spoštovanje drugačnosti.

Na oblikovanje naših aktivnosti, vzdušja in podobe društva v veliki meri vpliva tudi povezovanje med obiskovalci naših prireditev in ustvarjalci ter izvajalci programa.

KUD združuje lutkovni in gledališki program za otroke in odrasle, koncerte različnih glasbenih zvrsti, razstave, predavanja, literarne večere, seminarje, okrogle mize in delavnice ter razne performanse. Prireditve v KUDu nudijo razgiban, kvaliteten in sproščen kulturni program.

V poletnih mesecih KUD objavi razpis za razstave in programe v naslednjem letu. Udeležijo se ga lahko vsi, ki želijo sooblikovati kulturno ponudbo KUDa.

RAZSTAVLJAMO

Trenutno ni razstav!

NOVIČNIK

KRONOLOG

julij 2014
PTSČPSN
 
 
avgust 2014
PTSČPSN
 
september 2014
PTSČPSN
 

POGANJA: