27. MAJ 2011 PROGRAM

KUD FRANCE PREŠEREN

| dan | teden | mesec | | << | danes | >> |
 
Reverse engineering
MIT - Asertiv

Predstavitev novega albuma Asertiv benda MIT.

Mit je zasedba s petimi člani, med seboj zelo različnimi, tako po karakterju kot po izražanju in po slogu glasbe. Takšna raznolikost je lahko tvegana za sam obstoj benda, a lahko obenem pozitivno vpliva na harmoničnost. Pri Mit gre vsekakor za rock glasbo z močnim energijskim nabojem, s svojo lastno vizijo, svojim stilom, svojo filozofijo in celo s svojo osebno poezijo. Skupino odlikuje lasten zvok, sporočilnost in seveda nepredvidljivimi nastopi, polni energije.

Zakaj naslov albuma Asertiv?
Beseda asertivnost etimološko izvira iz latinske besede asserere, kar pomeni trditi. Angleži uporabljajo izraz assertive, kar pomeni trdilen, jasno izrečen, oblasten, samozavesten, nepopustljiv. Ampak to piše v slovarjih, čeprav je popoln prevod, glede na lastnosti asertivnosti, nekoliko pomanjkljiv. Asertiven človek se zaveda svojih občutkov, interesov in potreb ter jih zna jasno izraziti, vendar tako, da pri tem upošteva druge in njihove potrebe; zna se postaviti za svoje pravice, tako da ne tepta pravic drugih ljudi; sposoben je poiskati kompromise, ko pride do konflikta ipd.

Album Asertiv je odločen izdelek, narejen premišljeno, samozavestno in nikakor ni vsiljiv!

Zaseba:
Uroš Petrovski - vokal, akustična kitara
Miha Oman "BUCO" - kitara
Matevž Pavčnik - kitara
Miha Plesničar "FLEGO" - bobni
Matej Žibert - bas

http://band-mit.net/

http://www.facebook.com/home.php#!/pages/MIT/97608475566

Vstop prost.Vzpostavljeno iz »http://www.kud.si/index.php/Urnik«

Stran je bila naložena 14.244.023-krat. Čas zadnje spremembe: 10:06, 21 maj 2016.

KUD FRANCE PREŠEREN je kulturno umetniško društvo, ki s svojo neprofitno programsko politiko odprtega socialnega prostora podpira kakovostno, drugačno in še neuveljavljeno kulturo.

Je prostor, kjer že od daljnega leta 1919 posamezniki in skupine oblikujejo in izražajo svoje interese na kulturnem, umetniškem, izobraževalnem, sociološkem in tehničnem področju. Posebno skrb posvečamo depriviligiranim skupinam in želimo s tem spodbujati in razvijati večjo strpnost in spoštovanje drugačnosti.

Na oblikovanje naših aktivnosti, vzdušja in podobe društva v veliki meri vpliva tudi povezovanje med obiskovalci naših prireditev in ustvarjalci ter izvajalci programa.

KUD združuje lutkovni in gledališki program za otroke in odrasle, koncerte različnih glasbenih zvrsti, razstave, predavanja, literarne večere, seminarje, okrogle mize in delavnice ter razne performanse. Prireditve v KUDu nudijo razgiban, kvaliteten in sproščen kulturni program.

V poletnih mesecih KUD objavi razpis za razstave in programe v naslednjem letu. Udeležijo se ga lahko vsi, ki želijo sooblikovati kulturno ponudbo KUDa.

RAZSTAVLJAMO

Trenutno ni razstav!

NOVIČNIK

KRONOLOG

april 2011
PTSČPSN
 
 
maj 2011
PTSČPSN
 
 
junij 2011
PTSČPSN
 
 

POGANJA: