27. DECEMBER 2008 PROGRAM

KUD FRANCE PREŠEREN

| dan | teden | mesec | | << | danes | >> |
 
Reverse engineering
HEAVY NEW YEAR 2008

Praznični multimetal večer: Eliminator, Sweet Sorrow, Dawn Patrol, Dickless Tracy , Scaffold, Dekadent, Doublair.

Ste lani morda bili na enem najbolj heavy zaključkov leta, ki se je zgodil 29. decembra 2007? Ne? Potem imate možnost popraviti storjeno. In to v mnogo boljši obliki!!!
Že 29. decembra lani je Heavy New Year bil eden izmed najbolj obiskanih koncertov tik pred koncem leta, pa je nudil samo 2 skupini. Letos je skupin, kar sedem, gre pa za nadpovprečne predstavnike posameznih metalskih žanrov: Eliminator (bay area thrash), Sweet Sorrow (melodic death), Dawn Patrol (heavy), Dickless Tracy (death grind), Scaffold (brutal death), Dekadent (avantgarde black) ter goste iz Avstrije, Doublair. Sedem skupin se bo zvrstilo v manj kot 6 urah ob fantastičnem zvoku in seveda v družbi vseh tistih, ki vedo, kako se zabavati na pravih metalskih "feštah". Poleg koncerta si bo na stojnicah moč kupiti izdelke posameznih skupin (CD-ji, majice ipd.), ogledati projekcijo filma skupine Dekadent, Deliverance of the Fall ter pravo kovinsko razstavo, Šlosart.Ste lani morda bili na enem najbolj heavy zaključkov leta, ki se je zgodil 29. decembra 2007? Ne? Potem imate možnost popraviti storjeno. In to v mnogo boljši obliki!!!
Ob vsem tem dogajanju bo na voljo tudi "welcome drink" in pijača ter hrana po ugodnih cenah. Vstopnine so različne, bolje pa je, če pridete prej, saj ne boste le ujeli večji del ali cello ves program, tudi plačali boste manj. Bodite torej v soboto, 27. 12. 2008 v Kudu France Prešeren v Ljubljani ob 17.30!!! Heavy New Year - edini način, da zaključite leto na metalski način!!!

Vstopnina: od 18:00 – 20:00 14 €, od 20:00 – 22:00 16 €, od 22:00 – 00:00 18 €.Vzpostavljeno iz »http://www.kud.si/index.php/Urnik«

Stran je bila naložena 11.287.230-krat. Čas zadnje spremembe: 10:06, 21 maj 2016.

KUD FRANCE PREŠEREN je kulturno umetniško društvo, ki s svojo neprofitno programsko politiko odprtega socialnega prostora podpira kakovostno, drugačno in še neuveljavljeno kulturo.

Je prostor, kjer že od daljnega leta 1919 posamezniki in skupine oblikujejo in izražajo svoje interese na kulturnem, umetniškem, izobraževalnem, sociološkem in tehničnem področju. Posebno skrb posvečamo depriviligiranim skupinam in želimo s tem spodbujati in razvijati večjo strpnost in spoštovanje drugačnosti.

Na oblikovanje naših aktivnosti, vzdušja in podobe društva v veliki meri vpliva tudi povezovanje med obiskovalci naših prireditev in ustvarjalci ter izvajalci programa.

KUD združuje lutkovni in gledališki program za otroke in odrasle, koncerte različnih glasbenih zvrsti, razstave, predavanja, literarne večere, seminarje, okrogle mize in delavnice ter razne performanse. Prireditve v KUDu nudijo razgiban, kvaliteten in sproščen kulturni program.

V poletnih mesecih KUD objavi razpis za razstave in programe v naslednjem letu. Udeležijo se ga lahko vsi, ki želijo sooblikovati kulturno ponudbo KUDa.

RAZSTAVLJAMO

Trenutno ni razstav!

NOVIČNIK

KRONOLOG

november 2008
PTSČPSN
 
december 2008
PTSČPSN
 
januar 2009
PTSČPSN
 
 

POGANJA: