27. OKTOBER 2012 PROGRAM

KUD FRANCE PREŠEREN

| dan | teden | mesec | | << | danes | >> |
 
Sobotaže zmaja Franceta
FRU-FRU
Vidkova srajčica

Znana slovenska praljica Vidkova srajčica Lutkovnega gledališča Fru Fru ob glasbi v živo je primerna za otroke od 2. leta daljein traja 40 minut.

Videk je majhen radoživ fantek, najmlajši izmed petih otrok. prezaposlena mamica nikakor ne najde časa, da bi se z njim igrala, mu povedala pravljico za lahko noč ali sešila novo srajčico. Ko se njegova strga, mu živali s travnika priskočijo na pomoč ...

Vstopnina 4,5 EUR. Abonmajska vstopnica 22,5 € – 7 vstopnic za ceno petih.
 
Stendap
Ivan Šarić, Sašo Stare, Vid Valič

Večer stand-up komedije z Ivanom Šarićem, Sašom Stareton in Vidom Valičem.

Vstopnina 7 €.Vzpostavljeno iz »http://www.kud.si/index.php/Urnik«

Stran je bila naložena 14.242.619-krat. Čas zadnje spremembe: 10:06, 21 maj 2016.

KUD FRANCE PREŠEREN je kulturno umetniško društvo, ki s svojo neprofitno programsko politiko odprtega socialnega prostora podpira kakovostno, drugačno in še neuveljavljeno kulturo.

Je prostor, kjer že od daljnega leta 1919 posamezniki in skupine oblikujejo in izražajo svoje interese na kulturnem, umetniškem, izobraževalnem, sociološkem in tehničnem področju. Posebno skrb posvečamo depriviligiranim skupinam in želimo s tem spodbujati in razvijati večjo strpnost in spoštovanje drugačnosti.

Na oblikovanje naših aktivnosti, vzdušja in podobe društva v veliki meri vpliva tudi povezovanje med obiskovalci naših prireditev in ustvarjalci ter izvajalci programa.

KUD združuje lutkovni in gledališki program za otroke in odrasle, koncerte različnih glasbenih zvrsti, razstave, predavanja, literarne večere, seminarje, okrogle mize in delavnice ter razne performanse. Prireditve v KUDu nudijo razgiban, kvaliteten in sproščen kulturni program.

V poletnih mesecih KUD objavi razpis za razstave in programe v naslednjem letu. Udeležijo se ga lahko vsi, ki želijo sooblikovati kulturno ponudbo KUDa.

RAZSTAVLJAMO

Trenutno ni razstav!

NOVIČNIK

KRONOLOG

september 2012
PTSČPSN
 
oktober 2012
PTSČPSN
 
november 2012
PTSČPSN
 
 

POGANJA: