27. JULIJ 2011 PROGRAM

KUD FRANCE PREŠEREN

| dan | teden | mesec | | << | danes | >> |
 
Trnfest
LEON MATEK
Leon Matek

Urbani folk šanson z glasbenikom Leonom Matkom (SLO) urban folk chanson.

Leon Matek, kantavtor in filmski ustvarjalec, se je na slovenskem glasbenem prizorišču pojavil leta 1987 kot član skupine Prepozno za krokodile, 1995 je z Mirkom Seškom ustanovil skupino Juhej in Vuhmepiš, po njenem razpadu pa leta 2003 še duet LeonzMinko. V okviru KUD France Prešeren je izdal še dve plošči, Zrno leta 2007 in Most v letu 2011. S svojo glasbo se spogleduje z etno ter tradicionalnimi ritmi in melodikami, ki jih prevaja v osebni kontekst urbanega folk šansona.

Zasedba:
Marjan Gradišar: bas kitara, spremljevalni vokal
Jaka Kastelic: harmonika
Sergej Ranđelović - Ranđo: bobni
Petra Onderufova: violina
Miha Nemanič: vokal
Višnja Fičor: vokal

http://www.myspace.com/leonmatek

Vstopnine ni!
 
Trnfest
Dot, Krunch it!! Kollektive Bassick, Freeverse, Sunneh

DJ PROGRAM DJ SET: dub/dubstep/grime - Dot (ReadWriteMusic, Imminent SLO) in Krunch it!! Kollektive Bassick (Rdyo DJs), Freeverse (Synaptic, Dub Lab), Sunneh (Dub Lab).

Vstopnine ni!Vzpostavljeno iz »http://www.kud.si/index.php/Urnik«

Stran je bila naložena 14.442.625-krat. Čas zadnje spremembe: 10:06, 21 maj 2016.

KUD FRANCE PREŠEREN je kulturno umetniško društvo, ki s svojo neprofitno programsko politiko odprtega socialnega prostora podpira kakovostno, drugačno in še neuveljavljeno kulturo.

Je prostor, kjer že od daljnega leta 1919 posamezniki in skupine oblikujejo in izražajo svoje interese na kulturnem, umetniškem, izobraževalnem, sociološkem in tehničnem področju. Posebno skrb posvečamo depriviligiranim skupinam in želimo s tem spodbujati in razvijati večjo strpnost in spoštovanje drugačnosti.

Na oblikovanje naših aktivnosti, vzdušja in podobe društva v veliki meri vpliva tudi povezovanje med obiskovalci naših prireditev in ustvarjalci ter izvajalci programa.

KUD združuje lutkovni in gledališki program za otroke in odrasle, koncerte različnih glasbenih zvrsti, razstave, predavanja, literarne večere, seminarje, okrogle mize in delavnice ter razne performanse. Prireditve v KUDu nudijo razgiban, kvaliteten in sproščen kulturni program.

V poletnih mesecih KUD objavi razpis za razstave in programe v naslednjem letu. Udeležijo se ga lahko vsi, ki želijo sooblikovati kulturno ponudbo KUDa.

RAZSTAVLJAMO

Trenutno ni razstav!

NOVIČNIK

KRONOLOG

junij 2011
PTSČPSN
 
 
julij 2011
PTSČPSN
 
avgust 2011
PTSČPSN
 

POGANJA: