26. AVGUST 2008 PROGRAM

KUD FRANCE PREŠEREN

| dan | teden | mesec | | << | danes | >> |
 
Trnfest
Andrej Korenč
S treh koncev objektiva - Andrej Korenč - NIET 1.3

Otvoritev razstave fotografij / photo exhibition – opening.

Serija fotografij Andreja Korenča pod skupnim naslovom “Niet_1.3” prikazuje v letu 2008 ponovno združeno punk glasbeno skupino Niet. Člane skupine tako spremljamo med nastopi, pri dogajanju v zakulisju, na vajah…

Namen fotografij je javnosti podati neke nove, bolj neformalne vizualne informacije o sami skupini. Fotografije so bile posnete z digitalnim fotoaparatom, in so predstavljene v črno beli tehniki.

Vstopnine ni!
 
Trnfest
Roza
Skopuh

Absoluten solo ROZINTEATRA.

Vstopnine ni!
 
Trnfest
Mak, DJ Stojan, Kitajc, Ay

DJ program - minimal, elektro, house.

Vstopnine ni!Vzpostavljeno iz »http://www.kud.si/index.php/Urnik«

Stran je bila naložena 12.592.077-krat. Čas zadnje spremembe: 10:06, 21 maj 2016.

KUD FRANCE PREŠEREN je kulturno umetniško društvo, ki s svojo neprofitno programsko politiko odprtega socialnega prostora podpira kakovostno, drugačno in še neuveljavljeno kulturo.

Je prostor, kjer že od daljnega leta 1919 posamezniki in skupine oblikujejo in izražajo svoje interese na kulturnem, umetniškem, izobraževalnem, sociološkem in tehničnem področju. Posebno skrb posvečamo depriviligiranim skupinam in želimo s tem spodbujati in razvijati večjo strpnost in spoštovanje drugačnosti.

Na oblikovanje naših aktivnosti, vzdušja in podobe društva v veliki meri vpliva tudi povezovanje med obiskovalci naših prireditev in ustvarjalci ter izvajalci programa.

KUD združuje lutkovni in gledališki program za otroke in odrasle, koncerte različnih glasbenih zvrsti, razstave, predavanja, literarne večere, seminarje, okrogle mize in delavnice ter razne performanse. Prireditve v KUDu nudijo razgiban, kvaliteten in sproščen kulturni program.

V poletnih mesecih KUD objavi razpis za razstave in programe v naslednjem letu. Udeležijo se ga lahko vsi, ki želijo sooblikovati kulturno ponudbo KUDa.

RAZSTAVLJAMO

Trenutno ni razstav!

NOVIČNIK

KRONOLOG

julij 2008
PTSČPSN
 
 
avgust 2008
PTSČPSN
 
september 2008
PTSČPSN
 

POGANJA: