26. MAREC 2013 PROGRAM

KUD FRANCE PREŠEREN

| dan | teden | mesec | | << | danes | >> |
 
Impro liga
Harri Olli

Impro liga predstavlja improvizacijsko gledališče HARRI OLLI iz Züricha (ŠVI).

Zak&Sara je celovečerna improvizacijska predstava za dva igralca, ki jo je inspirirala pesem Bena Foldsa. Gerald Weber in Simone Schwegler iz improvizacijske zasedbe Harri Olli iz Zuricha sta pripravila format, ki postavi na prvo mesto odnos med dvema najboljšima prijateljema.

Skupaj na zabaven in zelo iskren način raziskujeta različne situacije, ki čakajo dva prijatelja na njuni skupni poti in jih prenašata v prizore in zgodbe. Iz izkušenj zraste izredna gledališka komedija, ki bo nedvomno zabavala tudi vas.

Nekaj besed o gledališču Harri Olli:
Harri Olli je improvizacijska zasedba iz Zuricha, Švica, ki jo sestavljajo profesionalni igralci, glasbeniki, režiserji in komiki. Po večini igrajo v Švici in po Evropi, turneje pa so imeli tudi po ZDA in Kanadi.

Od leta 2010 pripravljajo različne improvizacijske formate, ki temeljijo na gledaliških principih, s čimer konkurirajo najaktualnejšim evropskim impro gledališčem. Pri tem inkorporirajo stile, ki so jih spoznali na popotovanjih po impro svetu: chicaški stil, improvizacijo po Johnstoneu, pripovedovanje zgodb, klovnostvo in druge.

Vstopnina 6 €, študentje in dijaki 5 €.Vzpostavljeno iz »http://www.kud.si/index.php/Urnik«

Stran je bila naložena 14.076.442-krat. Čas zadnje spremembe: 10:06, 21 maj 2016.

KUD FRANCE PREŠEREN je kulturno umetniško društvo, ki s svojo neprofitno programsko politiko odprtega socialnega prostora podpira kakovostno, drugačno in še neuveljavljeno kulturo.

Je prostor, kjer že od daljnega leta 1919 posamezniki in skupine oblikujejo in izražajo svoje interese na kulturnem, umetniškem, izobraževalnem, sociološkem in tehničnem področju. Posebno skrb posvečamo depriviligiranim skupinam in želimo s tem spodbujati in razvijati večjo strpnost in spoštovanje drugačnosti.

Na oblikovanje naših aktivnosti, vzdušja in podobe društva v veliki meri vpliva tudi povezovanje med obiskovalci naših prireditev in ustvarjalci ter izvajalci programa.

KUD združuje lutkovni in gledališki program za otroke in odrasle, koncerte različnih glasbenih zvrsti, razstave, predavanja, literarne večere, seminarje, okrogle mize in delavnice ter razne performanse. Prireditve v KUDu nudijo razgiban, kvaliteten in sproščen kulturni program.

V poletnih mesecih KUD objavi razpis za razstave in programe v naslednjem letu. Udeležijo se ga lahko vsi, ki želijo sooblikovati kulturno ponudbo KUDa.

RAZSTAVLJAMO

Trenutno ni razstav!

NOVIČNIK

KRONOLOG

februar 2013
PTSČPSN
 
 
marec 2013
PTSČPSN
 
april 2013
PTSČPSN
 

POGANJA: