26. OKTOBER 2015 PROGRAM

KUD FRANCE PREŠEREN

| dan | teden | mesec | | << | danes | >> |
 
Sodelovanja
Ustvarjalne krompirjeve počitnice za otroke

Si želite narediti predstavo v petih dneh?

Potem se nam pridružite med krompirjevimi počitnicami v dvorani Kuda France Prešeren Trnovo!

Gledališka delavnica je namenjena otrokom starim od 6 do 12 let.

Delavnica bo potekala vsak dan v dvorani Kuda France Prešeren od 26. do 30. oktobra med 9. in 12. uro.

Na delavnici bodo otroci spoznavali kaj vse je igralčevo delo in kako ustvarjamo dramski lik. Delali bodo na improvizaciji, zbranosti, vajah za glas ter še marsikaj drugega. Predvsem si bomo prizadevali skozi igralske tehnike otroke spodbuditi k sproščenemu nastopanju.

Skozi celotno delavnico se bodo udeleženci pripravljali na zaključno predstavo, ki bo 30. oktobra ob 16.30 v dvorani Kuda France Prešeren.

PROGRAM:
1. dan: skozi improvizacije bomo ustvarili zgodbo ter postavili prizore. 2. dan: napisali oz. ustvarili bomo dialoge. 3. in 4. dan: vadili bomo za zaključno predstavo. 5. dan: dopoldan bomo vadili za zaključno predstavo, popoldan pa bodo udeleženci delavnice predstavo tudi odigrali.

Za udeležbo je obvezna predhodna prijava na: mancadorrer@gmail.com ali na telefonsko številko 040 732 047!

Cena petdnevne delavnice je 60 €.Vzpostavljeno iz »http://www.kud.si/index.php/Urnik«

Stran je bila naložena 14.421.043-krat. Čas zadnje spremembe: 10:06, 21 maj 2016.

KUD FRANCE PREŠEREN je kulturno umetniško društvo, ki s svojo neprofitno programsko politiko odprtega socialnega prostora podpira kakovostno, drugačno in še neuveljavljeno kulturo.

Je prostor, kjer že od daljnega leta 1919 posamezniki in skupine oblikujejo in izražajo svoje interese na kulturnem, umetniškem, izobraževalnem, sociološkem in tehničnem področju. Posebno skrb posvečamo depriviligiranim skupinam in želimo s tem spodbujati in razvijati večjo strpnost in spoštovanje drugačnosti.

Na oblikovanje naših aktivnosti, vzdušja in podobe društva v veliki meri vpliva tudi povezovanje med obiskovalci naših prireditev in ustvarjalci ter izvajalci programa.

KUD združuje lutkovni in gledališki program za otroke in odrasle, koncerte različnih glasbenih zvrsti, razstave, predavanja, literarne večere, seminarje, okrogle mize in delavnice ter razne performanse. Prireditve v KUDu nudijo razgiban, kvaliteten in sproščen kulturni program.

V poletnih mesecih KUD objavi razpis za razstave in programe v naslednjem letu. Udeležijo se ga lahko vsi, ki želijo sooblikovati kulturno ponudbo KUDa.

RAZSTAVLJAMO

Trenutno ni razstav!

NOVIČNIK

KRONOLOG

september 2015
PTSČPSN
 
 
oktober 2015
PTSČPSN
 
 
november 2015
PTSČPSN
 
 

POGANJA: