25. AVGUST 2016 PROGRAM

KUD FRANCE PREŠEREN

| dan | teden | mesec | | << | danes | >> |
 
Acid Squad
Trnfest
Acid Squad

Line-up:
Mistakes (ex Milk Drinkers)
ACID Rocky
Jean Pierrot
Wild Wild

Music policy: electro-acid-rock-nudisco-techno-future-bass

ACID SQUAD is a fresh street name for a creative collective / creators rising a revolution in any form, gang of artists, DJs, crazy dudes you probably already know from last friday night, who were involved into the new wave scene since it's very begining, quietly working and contributing, mostly aboard, but not forgetting about home.

Rockers get ready to rave, ravers get ready to rock!

Links:
https://www.solvdmag.com/mistakes-burning-flag-milk-drinkers/
http://milkdrinkers.com/
Event link:
https://www.facebook.com/events/509592505899170

Vstopnine ni!Vzpostavljeno iz »http://www.kud.si/index.php/Urnik«

Stran je bila naložena 12.270.547-krat. Čas zadnje spremembe: 10:06, 21 maj 2016.

KUD FRANCE PREŠEREN je kulturno umetniško društvo, ki s svojo neprofitno programsko politiko odprtega socialnega prostora podpira kakovostno, drugačno in še neuveljavljeno kulturo.

Je prostor, kjer že od daljnega leta 1919 posamezniki in skupine oblikujejo in izražajo svoje interese na kulturnem, umetniškem, izobraževalnem, sociološkem in tehničnem področju. Posebno skrb posvečamo depriviligiranim skupinam in želimo s tem spodbujati in razvijati večjo strpnost in spoštovanje drugačnosti.

Na oblikovanje naših aktivnosti, vzdušja in podobe društva v veliki meri vpliva tudi povezovanje med obiskovalci naših prireditev in ustvarjalci ter izvajalci programa.

KUD združuje lutkovni in gledališki program za otroke in odrasle, koncerte različnih glasbenih zvrsti, razstave, predavanja, literarne večere, seminarje, okrogle mize in delavnice ter razne performanse. Prireditve v KUDu nudijo razgiban, kvaliteten in sproščen kulturni program.

V poletnih mesecih KUD objavi razpis za razstave in programe v naslednjem letu. Udeležijo se ga lahko vsi, ki želijo sooblikovati kulturno ponudbo KUDa.

RAZSTAVLJAMO

Trenutno ni razstav!

NOVIČNIK

KRONOLOG

julij 2016
PTSČPSN
 
avgust 2016
PTSČPSN
 
september 2016
PTSČPSN
 
 

POGANJA: