25. AVGUST 2015 PROGRAM

KUD FRANCE PREŠEREN

| dan | teden | mesec | | << | danes | >> |
 
Trnfest
Aleluja Bataljona - Srečanje prizadevanj

ALELUJA BATALJONA - SREČANJE PRIZADEVANJ
performirana konferenca za novinarstvo in odzivno javnost »Koliko tehta 500 eurov?«.

V torek 25.avgusta ob 19h v KUD France Prešeren sklicujemo performirano konferenco za novinarstvo in odzivno javnost »Koliko tehta 500 eurov?«.

Ustanova nevladnih mladinskega polja Pohorski bataljon (UPB) želi s tem dogodkom opozoriti na stopnjevanje razkroja, ki ga odločevalci in za njimi neodvisni mediji imenujejo »Razvoj v razmerah gospodarske krize«.

Predstavitev, ki spada v niz »Srečanja vztrajanj« bova kvasila Želko Pelicon in Marko Brecelj.

Predlog dnevnega reda:
1. Informacija o teži petstotaka, ki ga varčevalec želi prejeti v kovancih po en cent.
2. Vsesavanje nevladnega v demokratičnih despotovinah Slovenije (npr. hiša Hospica)
3. Spremembe zakonodaje na področju varstva avtorskih pravic.
4. Razno

Po enournem video snemanem srečanju v katerem bodo z vprašanji in pripominjanjem mogli sodelovati vsi prisotni ne bo niti skromne zakuske.

Vstopnine ni!
 
Trnfest
Dolly Bad

[spremeni] Dolly Bad

Opis: Dolly Bad je sveža zasedba, ki trenutno šteje dva člana: Andrej Bizjak (bas), Tomislav Vrečar aka Soma Arsen (sint, vokal, beat). Glasba zasedbe se giblje med trip-hopom, dub-om, rokom ter dementnim popom. Posebnost zasedbe so sarkastično zajedljiva besedila v slovenščini.

Vstopnine ni!
 
Trnfest
Klovn kabaret

[spremeni] KLOVN KABARET - Za crknt

Vstopnine ni!Vzpostavljeno iz »http://www.kud.si/index.php/Urnik«

Stran je bila naložena 13.114.593-krat. Čas zadnje spremembe: 10:06, 21 maj 2016.

KUD FRANCE PREŠEREN je kulturno umetniško društvo, ki s svojo neprofitno programsko politiko odprtega socialnega prostora podpira kakovostno, drugačno in še neuveljavljeno kulturo.

Je prostor, kjer že od daljnega leta 1919 posamezniki in skupine oblikujejo in izražajo svoje interese na kulturnem, umetniškem, izobraževalnem, sociološkem in tehničnem področju. Posebno skrb posvečamo depriviligiranim skupinam in želimo s tem spodbujati in razvijati večjo strpnost in spoštovanje drugačnosti.

Na oblikovanje naših aktivnosti, vzdušja in podobe društva v veliki meri vpliva tudi povezovanje med obiskovalci naših prireditev in ustvarjalci ter izvajalci programa.

KUD združuje lutkovni in gledališki program za otroke in odrasle, koncerte različnih glasbenih zvrsti, razstave, predavanja, literarne večere, seminarje, okrogle mize in delavnice ter razne performanse. Prireditve v KUDu nudijo razgiban, kvaliteten in sproščen kulturni program.

V poletnih mesecih KUD objavi razpis za razstave in programe v naslednjem letu. Udeležijo se ga lahko vsi, ki želijo sooblikovati kulturno ponudbo KUDa.

RAZSTAVLJAMO

Trenutno ni razstav!

NOVIČNIK

KRONOLOG

julij 2015
PTSČPSN
 
 
avgust 2015
PTSČPSN
 
 
september 2015
PTSČPSN
 
 

POGANJA: