25. MAREC 2010 PROGRAM

KUD FRANCE PREŠEREN

| dan | teden | mesec | | << | danes | >> |
 
Sodelovanja
Srednja šola za oblikovanje in fotografijo
SŠOFNJADA 2010

4. tradicionalni kulturni dan Srednje šole za oblikovanje in fotografijo iz Ljubljane.

SŠOFNJADA 2010 se bo pričela ob 18. uri z odprtjem razstave dijakov Srednje šole za oblikovanje in fotografijo Ljubljana. S svojimi deli se bo predstavilo preko 20 dijakov srednje šole. Na ogled bodo risbe in fotografije na temo »portret«. Dela, ki jih bomo videli na razstavi so nastala ali v šoli ali pa doma z namenom, da jih predstavijo na konkretni razstavi.

Ob 19. uri se bo pričel bogat kulturni program v dvorani KUD France Prešeren, ki mu bo sledil koncert mešanih šolskih skupin The Fappers in Barely Modern in zabava z DJ Rough Copy.

Vstopnina 2,5 €.Vzpostavljeno iz »http://www.kud.si/index.php/Urnik«

Stran je bila naložena 8.375.316-krat. Čas zadnje spremembe: 10:06, 21 maj 2016.

KUD FRANCE PREŠEREN je kulturno umetniško društvo, ki s svojo neprofitno programsko politiko odprtega socialnega prostora podpira kakovostno, drugačno in še neuveljavljeno kulturo.

Je prostor, kjer že od daljnega leta 1919 posamezniki in skupine oblikujejo in izražajo svoje interese na kulturnem, umetniškem, izobraževalnem, sociološkem in tehničnem področju. Posebno skrb posvečamo depriviligiranim skupinam in želimo s tem spodbujati in razvijati večjo strpnost in spoštovanje drugačnosti.

Na oblikovanje naših aktivnosti, vzdušja in podobe društva v veliki meri vpliva tudi povezovanje med obiskovalci naših prireditev in ustvarjalci ter izvajalci programa.

KUD združuje lutkovni in gledališki program za otroke in odrasle, koncerte različnih glasbenih zvrsti, razstave, predavanja, literarne večere, seminarje, okrogle mize in delavnice ter razne performanse. Prireditve v KUDu nudijo razgiban, kvaliteten in sproščen kulturni program.

V poletnih mesecih KUD objavi razpis za razstave in programe v naslednjem letu. Udeležijo se ga lahko vsi, ki želijo sooblikovati kulturno ponudbo KUDa.

RAZSTAVLJAMO

Trenutno ni razstav!

NOVIČNIK

KRONOLOG

februar 2010
PTSČPSN
marec 2010
PTSČPSN
 
april 2010
PTSČPSN
 
 

POGANJA: