24. AVGUST 2014 PROGRAM

KUD FRANCE PREŠEREN

| dan | teden | mesec | | << | danes | >> |
 
Trnfest
Stendap
Vid Valič, Sašo Stare, Andrea Andrassy

VEČER StandAp KOMEDIJESTAND-UP COMEDY EVENING:
Vid Valič, Sašo Stare in Andrea Andrassy (SI)

Vstopnine ni!
 
Trnfest
Lastniki humorja

GLEDALIŠČE THEATRE
Lastniki Humorja predstavljajo:
Legende Komedije (SI)

Včasih je za zadovoljitev potreb trga na področju humorja dovolj že nadpovprečna fora, včasih pa je treba iti še tisti korak dlje ... Tega se v kolektivu Lastniki Humorja seveda dobro zavedamo in smo zato s pomočjo večetnih meritev priÅ¡li do koncepta, ki bo zadovoljil in še nevarno močno) nasmejal prav vsakega obiskovalca. S ponosom predstavljamo improvizirano prireditev "Lastniki Humorja predstavljajo: Legende Komedije", kjer se bodo morda zvrstili mnogi slovenski knezi smeha. Morda pa ne. Konec koncev je to vseeno improvizirana prireditev, kar se pozna tudi na resnosti naših sodelavcev. V vsakem primeru pa vam Lastniki Humorja zagotavljamo prvovrstno smejalno izkušnjo, ki je ne boste mogli kar tako pozabiti. Slej ko prej vam bo uspelo, ampak zagotovo ne takoj. No, mogoče tudi takoj.

Vstopnine ni!Vzpostavljeno iz »http://www.kud.si/index.php/Urnik«

Stran je bila naložena 12.102.719-krat. Čas zadnje spremembe: 10:06, 21 maj 2016.

KUD FRANCE PREŠEREN je kulturno umetniško društvo, ki s svojo neprofitno programsko politiko odprtega socialnega prostora podpira kakovostno, drugačno in še neuveljavljeno kulturo.

Je prostor, kjer že od daljnega leta 1919 posamezniki in skupine oblikujejo in izražajo svoje interese na kulturnem, umetniškem, izobraževalnem, sociološkem in tehničnem področju. Posebno skrb posvečamo depriviligiranim skupinam in želimo s tem spodbujati in razvijati večjo strpnost in spoštovanje drugačnosti.

Na oblikovanje naših aktivnosti, vzdušja in podobe društva v veliki meri vpliva tudi povezovanje med obiskovalci naših prireditev in ustvarjalci ter izvajalci programa.

KUD združuje lutkovni in gledališki program za otroke in odrasle, koncerte različnih glasbenih zvrsti, razstave, predavanja, literarne večere, seminarje, okrogle mize in delavnice ter razne performanse. Prireditve v KUDu nudijo razgiban, kvaliteten in sproščen kulturni program.

V poletnih mesecih KUD objavi razpis za razstave in programe v naslednjem letu. Udeležijo se ga lahko vsi, ki želijo sooblikovati kulturno ponudbo KUDa.

RAZSTAVLJAMO

Trenutno ni razstav!

NOVIČNIK

KRONOLOG

julij 2014
PTSČPSN
 
 
avgust 2014
PTSČPSN
 
september 2014
PTSČPSN
 

POGANJA: