24. AVGUST 2011 PROGRAM

KUD FRANCE PREŠEREN

| dan | teden | mesec | | << | danes | >> |
 
Trnfest
Fishbone

Ameriška ambasada v Ljubljani predstavlja:
KONCERT:Fishbone (USA), ska-punk rock-funk fusion koncert.

Fishbone so legendarno ime bogate zgodovine ameriške alternativne rock glasbe. Nastali so leta 1979 v getu Los Angelesa, močnem hard core okolju, ki je njihovemu prvotnemu ska-reggae izrazu dodalo potrebno ostrino, kar jih je odlepilo iz sive povprečnosti. Fishbone so fenomen prepletanja žanrov, ki navidez nikakor ne pašejo skupaj, a se fuzija v njihovi izvedbi kljub vsemu elegantno uleže v uho. Prepoznaven Fishbone zvok nadgrajuje še izjemni frontman Angelo Moore, ki je skozi leta ostal idol ne le v podtalju, temveč tudi imenom, kot je Gwen Stefani.

http://fishbone.net http://www.myspace.com/fishboneisredhot

Vstopnine ni!
 
Trnfest
Some1else, Oknai, Freeverse, Synaptic

DJ PROGRAM DJ SET: glitch hop/experimental hiphop - Some1else & Oknai (Clip chop), Freeverse (Krunch it!!, Synaptic, Dub Lab).

Vstop prost.Vzpostavljeno iz »http://www.kud.si/index.php/Urnik«

Stran je bila naložena 14.444.310-krat. Čas zadnje spremembe: 10:06, 21 maj 2016.

KUD FRANCE PREŠEREN je kulturno umetniško društvo, ki s svojo neprofitno programsko politiko odprtega socialnega prostora podpira kakovostno, drugačno in še neuveljavljeno kulturo.

Je prostor, kjer že od daljnega leta 1919 posamezniki in skupine oblikujejo in izražajo svoje interese na kulturnem, umetniškem, izobraževalnem, sociološkem in tehničnem področju. Posebno skrb posvečamo depriviligiranim skupinam in želimo s tem spodbujati in razvijati večjo strpnost in spoštovanje drugačnosti.

Na oblikovanje naših aktivnosti, vzdušja in podobe društva v veliki meri vpliva tudi povezovanje med obiskovalci naših prireditev in ustvarjalci ter izvajalci programa.

KUD združuje lutkovni in gledališki program za otroke in odrasle, koncerte različnih glasbenih zvrsti, razstave, predavanja, literarne večere, seminarje, okrogle mize in delavnice ter razne performanse. Prireditve v KUDu nudijo razgiban, kvaliteten in sproščen kulturni program.

V poletnih mesecih KUD objavi razpis za razstave in programe v naslednjem letu. Udeležijo se ga lahko vsi, ki želijo sooblikovati kulturno ponudbo KUDa.

RAZSTAVLJAMO

Trenutno ni razstav!

NOVIČNIK

KRONOLOG

julij 2011
PTSČPSN
 
avgust 2011
PTSČPSN
 
september 2011
PTSČPSN
 
 

POGANJA: