24. APRIL 2016 PROGRAM

KUD FRANCE PREŠEREN

| dan | teden | mesec | | << | danes | >> |
 
Andrej Rozman Roza
Nedeljsko odmaševanje

Tudi to nedeljo, 1. maja, vabim ob 12h pred ali v Zaničniško svetišče KUD France Prešeren na redno tedensko odmaševanje vse, ki verjamejo v to, da sta na Zemlji možna tako ničodstotna revščina kot ničodstotno onesnaževanje okolja, v Sloveniji pa državna stimulacija za širjenje slovenščine na njenim uporabnikom enako dostopen način kot se širijo tisti jeziki EU, ki jih uporablja večje število ljudi. Tokratna pridiga bo govorila o delu, ki nas čaka, kje nas čaka in kako dolgo nas čaka. Ker bom to nedeljo vodil petje brez organista, še posebej toplo vabim glasbenice in glasbenike z inštrumenti, pa seveda tudi vse, ki radi pojejo, da bomo tudi tokrat čim bolj vzneseno zapeli pesmi, ki utrjujejo našo vero v boljši svet. Vse, ki bi radi pri odmaševanju aktivno sodelovali kot glasbeniki, vabim, da pred Kud pridejo že ob 11h.

Andrej Rozman Roza, kenguru

pridigo prejšnje nedelje lahko preberete na spodnji povezavi

http://www.roza.si/urgenca/za-nic/pridige/pridiga-o-uporu-in-okupatorjih/

Vstop prost.Vzpostavljeno iz »http://www.kud.si/index.php/Urnik«

Stran je bila naložena 14.422.936-krat. Čas zadnje spremembe: 10:06, 21 maj 2016.

KUD FRANCE PREŠEREN je kulturno umetniško društvo, ki s svojo neprofitno programsko politiko odprtega socialnega prostora podpira kakovostno, drugačno in še neuveljavljeno kulturo.

Je prostor, kjer že od daljnega leta 1919 posamezniki in skupine oblikujejo in izražajo svoje interese na kulturnem, umetniškem, izobraževalnem, sociološkem in tehničnem področju. Posebno skrb posvečamo depriviligiranim skupinam in želimo s tem spodbujati in razvijati večjo strpnost in spoštovanje drugačnosti.

Na oblikovanje naših aktivnosti, vzdušja in podobe društva v veliki meri vpliva tudi povezovanje med obiskovalci naših prireditev in ustvarjalci ter izvajalci programa.

KUD združuje lutkovni in gledališki program za otroke in odrasle, koncerte različnih glasbenih zvrsti, razstave, predavanja, literarne večere, seminarje, okrogle mize in delavnice ter razne performanse. Prireditve v KUDu nudijo razgiban, kvaliteten in sproščen kulturni program.

V poletnih mesecih KUD objavi razpis za razstave in programe v naslednjem letu. Udeležijo se ga lahko vsi, ki želijo sooblikovati kulturno ponudbo KUDa.

RAZSTAVLJAMO

Trenutno ni razstav!

NOVIČNIK

KRONOLOG

marec 2016
PTSČPSN
 
 
april 2016
PTSČPSN
 
 
maj 2016
PTSČPSN
 
 

POGANJA: