24. NOVEMBER 2012 PROGRAM

KUD FRANCE PREŠEREN

| dan | teden | mesec | | << | danes | >> |
 
Sobotaže zmaja Franceta
Otroška gledališka skupina Bilčovska banda
ŠTIRJE MUZIKANTJE

Igrica Štirje muzikantje v izvedbi Otroške gledališke skupine Bilčovska banda z avstrijske Koroške je primerna za otroke od 3. leta dalje in traja 30 minut.

Ostareli osel, zavržena muca, potepuški pes in pred nožem ubegli petelin se srečajo na cesti. Sklenejo, da bodo skupaj nadaljevali pot v mesto. Noč jih dohiti v gozdu in luč jih pripelje do hiše, kjer stanujejo razbojniki ...

Vstopnina: 4,5 EUR. Abonmajska vstopnica 22,5 € – 7 vstopnic za ceno petih.
 
Goli Oder
Na današnji dan

Rocket Sugar Factory (USA/CAN): Na današnji dan On This Date

Hiter, sladek in rahlo poučen šov. The Fast, Sweet and a Little Educational Show

Predstava bo potekala v angleščini. Performance will be held in English.

Igra Performance: Jacob Banigan, Jim Libby
Glasba Music: Goran Završnik
Luč Lights: Dušan Tomić, Uroš Žuraj

V predstavi Na današnji dan se duet Rocket Sugar Factory poglobi v preteklost in rudari po zgodovini za zlatimi drobtinicami komedije! Pomembni dogodki, ki so se zares zgodili na današnji dan, navdihujejo enega vrhuncev sodobne improvizacije. Prizori so hitri in zabavni in čisto malo izobraževalni.

Rocket Sugar Factory je kanadsko-ameriški super duet, ki širom Evrope spravlja gledalce v delirij s svojo hitro in sladko improvizacijo. Jacob Banigan (Theater im Bahnhof, RSF) in Jim Libby (English Lovers, RSF) pripravljata izvirne formate, ki inspiracijo črpajo iz njunih izkušenj z daljšimi in krajšimi improvizacijskimi formami. Z njimi izzivata sebe in občinstvo k predstavam, ki vas prilepijo na sedež.

Jim in/ali Jacob sta osvojila prvo mesto na številnih improvizacijskih tekmovanjih, med njimi na Berlinskem in Münchenskem impro pokalu, Atlantski svetovni prevladi, FIFA tekmovanju v gledaliških športih ter v avstrijskem državnem prvenstvu.

In the show On This Date, Rocket Sugar Factory digs into the past, mining history for nuggets of comedy gold! Important events that actually happened on the current date inspire the finest in modern improv. Scenes are fast and fun and just a little educational.

Rocket Sugar Factory is a Canadian/American Super Duo that delivers fast, sweet impro theatre across Europe. Jacob Banigan (Theater im Bahnhof, RSF) and Jim Libby (English Lovers, RSF) play orginal formats, drawing on their vast experience in long and short-form impro to challenge the players and create engaging theatre.

Jim and/or Jacob have taken first place in many, many impro competitions, among them the Berlin Impro Cup, Munich Impro Cup, Atlanta World Domination, FIFA Theatresports World Cup, and the Austrian National Championships.

Tickets cost 5 € per performance, 7 € for the whole evening and 20 € festival ticket for all the shows of the festival. You can buy ticket at KUD France Prešeren one hour before first show.

Vstopnina za posamezno predstavo je 5 €, za vse predstave večera 7 €, festivalska vstopnica za ogled vseh predstav festivala stane 20 €. Prodaja vstopnic za Goli oder vsak dan uro pred prvo predstavo.Vzpostavljeno iz »http://www.kud.si/index.php/Urnik«

Stran je bila naložena 14.242.823-krat. Čas zadnje spremembe: 10:06, 21 maj 2016.

KUD FRANCE PREŠEREN je kulturno umetniško društvo, ki s svojo neprofitno programsko politiko odprtega socialnega prostora podpira kakovostno, drugačno in še neuveljavljeno kulturo.

Je prostor, kjer že od daljnega leta 1919 posamezniki in skupine oblikujejo in izražajo svoje interese na kulturnem, umetniškem, izobraževalnem, sociološkem in tehničnem področju. Posebno skrb posvečamo depriviligiranim skupinam in želimo s tem spodbujati in razvijati večjo strpnost in spoštovanje drugačnosti.

Na oblikovanje naših aktivnosti, vzdušja in podobe društva v veliki meri vpliva tudi povezovanje med obiskovalci naših prireditev in ustvarjalci ter izvajalci programa.

KUD združuje lutkovni in gledališki program za otroke in odrasle, koncerte različnih glasbenih zvrsti, razstave, predavanja, literarne večere, seminarje, okrogle mize in delavnice ter razne performanse. Prireditve v KUDu nudijo razgiban, kvaliteten in sproščen kulturni program.

V poletnih mesecih KUD objavi razpis za razstave in programe v naslednjem letu. Udeležijo se ga lahko vsi, ki želijo sooblikovati kulturno ponudbo KUDa.

RAZSTAVLJAMO

Trenutno ni razstav!

NOVIČNIK

KRONOLOG

oktober 2012
PTSČPSN
 
november 2012
PTSČPSN
 
 
december 2012
PTSČPSN
 
 

POGANJA: