23. AVGUST 2016 PROGRAM

KUD FRANCE PREŠEREN

| dan | teden | mesec | | << | danes | >> |
 
Trnfest
Baby Blue Gun, Dolly Bad

BABY BLUE GUN

Slika:Baby blue gun m.jpg

je dolgoletni avtorski projekt Branke Smodiš in Dragana Tomaševića, predvsem posvečen slide bluesu in bolj ali manj melodičnim alternativnim žanrom. Predviden kot izštekana blues verzija njunega matičnega benda Baby Can Dance v devetdesetih, je v tem času razvil samosvoj glasbeni izraz, ki je odrsko dovolj raznolik in čuteč, da se lahko postavi na ogled tudi na večjih odrih.

Branka Smodiš – vokal
Dragan Tomašević – kitara


Vstopnine ni!
 
Trnfest
Flow from Below & Gor

Line up:
DJ Dziga (Flow from Below, Gor)
DJ Kranskee (Flow from Below, Gor)

Music Policy: Afro / Funk / Soul / Bossa Nova / Jazz / Hip Hop / Ex - Yu ...


Vstopnine ni!Vzpostavljeno iz »http://www.kud.si/index.php/Urnik«

Stran je bila naložena 12.271.882-krat. Čas zadnje spremembe: 10:06, 21 maj 2016.

KUD FRANCE PREŠEREN je kulturno umetniško društvo, ki s svojo neprofitno programsko politiko odprtega socialnega prostora podpira kakovostno, drugačno in še neuveljavljeno kulturo.

Je prostor, kjer že od daljnega leta 1919 posamezniki in skupine oblikujejo in izražajo svoje interese na kulturnem, umetniškem, izobraževalnem, sociološkem in tehničnem področju. Posebno skrb posvečamo depriviligiranim skupinam in želimo s tem spodbujati in razvijati večjo strpnost in spoštovanje drugačnosti.

Na oblikovanje naših aktivnosti, vzdušja in podobe društva v veliki meri vpliva tudi povezovanje med obiskovalci naših prireditev in ustvarjalci ter izvajalci programa.

KUD združuje lutkovni in gledališki program za otroke in odrasle, koncerte različnih glasbenih zvrsti, razstave, predavanja, literarne večere, seminarje, okrogle mize in delavnice ter razne performanse. Prireditve v KUDu nudijo razgiban, kvaliteten in sproščen kulturni program.

V poletnih mesecih KUD objavi razpis za razstave in programe v naslednjem letu. Udeležijo se ga lahko vsi, ki želijo sooblikovati kulturno ponudbo KUDa.

RAZSTAVLJAMO

Trenutno ni razstav!

NOVIČNIK

KRONOLOG

julij 2016
PTSČPSN
 
avgust 2016
PTSČPSN
 
september 2016
PTSČPSN
 
 

POGANJA: