23. AVGUST 2015 PROGRAM

KUD FRANCE PREŠEREN

| dan | teden | mesec | | << | danes | >> |
 
Trnfest
Cirkus na mesec - fourklor

Cirkuški kabare: Cirkus na mesec – Fourklor (zračne discipline)Cirkus na mesec vas bo tokrat napadel s svežino pestrosti, z globino čutnosti, s hitrostjo spremenljivosti, z izmuzljivo natančnostjo in bliskovito smelostjo.
Da ne pozabimo na cel kup živali, pardon na živalsko divjost in čutnost izvajalk in izvajalcev zračnih disciplin skupine FOURKLOR.

Maestro Gorsky in njegova pomočnica Rose jih bosta preganjala po vseh možnih luknjah v KUD-u in okolici. S telesi ozaljšan KUD bo spominjal na avgustovsko novoletno jelko.

Z vami bodo:
Lucija Adamič, Kristina Martinc, Nina Bučuk, Nina Grguraš, Lana Mihelčič, Katja Pavlovič, Katarina Krapež, Ana Lekše, Anika Plešec, Tsukushi Viola Yoshida, Katjuša Kovačič, Alicia, Branko !!! Goran in Anja !!!

Lepo bo.
Le zakaj ne bi prišli tudi vi.
Pa na svidenje!

Vstopnine ni!
 
Trnfest
KUD Impromobile - Ribja čorba

[spremeni] KUD Impromobile – Ribja čorba/Fishbowl

Ribja corba/Fishbowl:

Poletje je cas za ribe in ribja corba bo tudi na meniju letosnjega TrnFesta! Sedem improvizatorjev bodo s pomocjo predlogov iz oublike ustvarilo kolaz improviziranih prizorov.

Nastopajo: Zala Simcic, Zan Sterle, Eva Nanut, Tim Kern, Katja Brezovar, Andrej Pervsnje, Sara Soukal.

Vstopnine ni!Vzpostavljeno iz »http://www.kud.si/index.php/Urnik«

Stran je bila naložena 14.420.780-krat. Čas zadnje spremembe: 10:06, 21 maj 2016.

KUD FRANCE PREŠEREN je kulturno umetniško društvo, ki s svojo neprofitno programsko politiko odprtega socialnega prostora podpira kakovostno, drugačno in še neuveljavljeno kulturo.

Je prostor, kjer že od daljnega leta 1919 posamezniki in skupine oblikujejo in izražajo svoje interese na kulturnem, umetniškem, izobraževalnem, sociološkem in tehničnem področju. Posebno skrb posvečamo depriviligiranim skupinam in želimo s tem spodbujati in razvijati večjo strpnost in spoštovanje drugačnosti.

Na oblikovanje naših aktivnosti, vzdušja in podobe društva v veliki meri vpliva tudi povezovanje med obiskovalci naših prireditev in ustvarjalci ter izvajalci programa.

KUD združuje lutkovni in gledališki program za otroke in odrasle, koncerte različnih glasbenih zvrsti, razstave, predavanja, literarne večere, seminarje, okrogle mize in delavnice ter razne performanse. Prireditve v KUDu nudijo razgiban, kvaliteten in sproščen kulturni program.

V poletnih mesecih KUD objavi razpis za razstave in programe v naslednjem letu. Udeležijo se ga lahko vsi, ki želijo sooblikovati kulturno ponudbo KUDa.

RAZSTAVLJAMO

Trenutno ni razstav!

NOVIČNIK

KRONOLOG

julij 2015
PTSČPSN
 
 
avgust 2015
PTSČPSN
 
 
september 2015
PTSČPSN
 
 

POGANJA: