23. JUNIJ 2013 PROGRAM

KUD FRANCE PREŠEREN

| dan | teden | mesec | | << | danes | >> |
 
Impro liga
Veliki finale Impro lige 2012-13

3. tekma velikega finala Impro lige 2012/13:
Eki Paki Vamjevšeč vs. Šah mt

Impro liga, vseslovensko prvenstvo v gledališki improvizaciji, bo v nedeljo, 23. junija 2013, zaključila že s svojo 19. sezono. Na odru pod zvezdami se bosta pomerili najboljši ekipi te sezone - Eki Paki Vamjevšeč in Šah mt, podeljene pa bodo tudi nagrade za najboljše moderatorje, sodnike, prizore in izjave sezone ter seveda veliki pokal Impro lige 2012/13.

Na letnem odru Kuda France Prešeren .

V primeru slabega vremena bo prireditev potekala v dvorani KUD-a France Prešeren Trnovo, brezplačne vstopnice se bodo delile od 18. ure naprej. Vsak posameznik lahko prevzame največ dve vstopnici.

Vstop prost!Vzpostavljeno iz »http://www.kud.si/index.php/Urnik«

Stran je bila naložena 14.438.680-krat. Čas zadnje spremembe: 10:06, 21 maj 2016.

KUD FRANCE PREŠEREN je kulturno umetniško društvo, ki s svojo neprofitno programsko politiko odprtega socialnega prostora podpira kakovostno, drugačno in še neuveljavljeno kulturo.

Je prostor, kjer že od daljnega leta 1919 posamezniki in skupine oblikujejo in izražajo svoje interese na kulturnem, umetniškem, izobraževalnem, sociološkem in tehničnem področju. Posebno skrb posvečamo depriviligiranim skupinam in želimo s tem spodbujati in razvijati večjo strpnost in spoštovanje drugačnosti.

Na oblikovanje naših aktivnosti, vzdušja in podobe društva v veliki meri vpliva tudi povezovanje med obiskovalci naših prireditev in ustvarjalci ter izvajalci programa.

KUD združuje lutkovni in gledališki program za otroke in odrasle, koncerte različnih glasbenih zvrsti, razstave, predavanja, literarne večere, seminarje, okrogle mize in delavnice ter razne performanse. Prireditve v KUDu nudijo razgiban, kvaliteten in sproščen kulturni program.

V poletnih mesecih KUD objavi razpis za razstave in programe v naslednjem letu. Udeležijo se ga lahko vsi, ki želijo sooblikovati kulturno ponudbo KUDa.

RAZSTAVLJAMO

Trenutno ni razstav!

NOVIČNIK

KRONOLOG

maj 2013
PTSČPSN
 
 
junij 2013
PTSČPSN
 
julij 2013
PTSČPSN
 

POGANJA: