23. MAREC 2017 PROGRAM

KUD FRANCE PREŠEREN

| dan | teden | mesec | | << | danes | >> |
 
Sodelovanja
PRAZNOVANJE 20. ROJSTNEGA DNE ŠILE


18:00 Predstava ob 10. obletnici MIŠ – Male impro šole v dvorani

19:00 Otvoritev razstave 20 let v galeriji

20:00 Nastop prve generacije ŠILE, izvedba ŠILA aviza v živo in Mentorska predstava v dvorani

22:00 Koncert DUA JuGo v dvorani


Leta minevajo, ŠILA – Šolska impro liga, program improvizacijskega gledlišča za dijake in njena mlajša sestrica MIŠ – Mala impro šola za osnovnošolce pa to pomlad praznujeta svoj 20. in 10. rojstni dan!
Dvodnevno praznovanje bo potekalo tam, kjer se je vse začelo – v KUDu Franceta Prešerna.

Program bo pester!
V KUD-ovi galeriji si boste lahko ogledali razstavo, ki vas bo popeljala od leta 1997 do leta 2017, razstavni eksponati pa bodo zagotovo obudili kakšen spomin iz gimnazijskih let.
Če vas je vedno zanimalo kaj o vaših mentorjih ali sošilarjih, pridite na ŠILA hitre zmenkarije, da boste izvedeli vse tisto, česar si nikoli niste upali vprašati.
Na odrskih deskah boste lahko videli mentorje, šilarje in ljudi, ki že več let niso stali na odru.
Bobniče vam bo tresla glasba izpod rok Dua JuGo in neznanih sukalcev plošč.

Vstopnine ni!Vzpostavljeno iz »http://www.kud.si/index.php/Urnik«

Stran je bila naložena 14.444.121-krat. Čas zadnje spremembe: 10:06, 21 maj 2016.

KUD FRANCE PREŠEREN je kulturno umetniško društvo, ki s svojo neprofitno programsko politiko odprtega socialnega prostora podpira kakovostno, drugačno in še neuveljavljeno kulturo.

Je prostor, kjer že od daljnega leta 1919 posamezniki in skupine oblikujejo in izražajo svoje interese na kulturnem, umetniškem, izobraževalnem, sociološkem in tehničnem področju. Posebno skrb posvečamo depriviligiranim skupinam in želimo s tem spodbujati in razvijati večjo strpnost in spoštovanje drugačnosti.

Na oblikovanje naših aktivnosti, vzdušja in podobe društva v veliki meri vpliva tudi povezovanje med obiskovalci naših prireditev in ustvarjalci ter izvajalci programa.

KUD združuje lutkovni in gledališki program za otroke in odrasle, koncerte različnih glasbenih zvrsti, razstave, predavanja, literarne večere, seminarje, okrogle mize in delavnice ter razne performanse. Prireditve v KUDu nudijo razgiban, kvaliteten in sproščen kulturni program.

V poletnih mesecih KUD objavi razpis za razstave in programe v naslednjem letu. Udeležijo se ga lahko vsi, ki želijo sooblikovati kulturno ponudbo KUDa.

RAZSTAVLJAMO

Trenutno ni razstav!

NOVIČNIK

KRONOLOG

februar 2017
PTSČPSN
 
 
marec 2017
PTSČPSN
 
 
april 2017
PTSČPSN
 

POGANJA: