23. OKTOBER 2010 PROGRAM

KUD FRANCE PREŠEREN

| dan | teden | mesec | | << | danes | >> |
 
Sobotaže zmaja Franceta
FRU-FRU
Obisk dr. Eka

Lutkovna predstava LG FRU FRU "Obisk dr. Eka" je nastala v sodelovanju s TE-TOL.
Predstava je primerna za otroke od 4.leta naprej in traja 35 minut.

Družini Skrbnik in Potratnik stanujeta v isti ulici malega mesta. Medtem ko Skrbnikovi skrbijo za okolje, ločujejo in reciklirajo odpadke in se na izlete vozijo s kolesom, Potratnikovi s svojim brezbrižnim odnosom do okolja povzročijo skoraj pravo ekološko katastrofo za katero pa obtožijo bližnjo tovarno. Otroci stopijo skupaj in s pomočjo Dr. Eka poiščejo pravega krivca ...

Predstavi bo sledila še ustvarjalna delavnica.

Vstopnina 4,5 €. Abonmajska vstopnica 22,5 € – 7 vstopnic za ceno petih.Vzpostavljeno iz »http://www.kud.si/index.php/Urnik«

Stran je bila naložena 10.976.197-krat. Čas zadnje spremembe: 10:06, 21 maj 2016.

KUD FRANCE PREŠEREN je kulturno umetniško društvo, ki s svojo neprofitno programsko politiko odprtega socialnega prostora podpira kakovostno, drugačno in še neuveljavljeno kulturo.

Je prostor, kjer že od daljnega leta 1919 posamezniki in skupine oblikujejo in izražajo svoje interese na kulturnem, umetniškem, izobraževalnem, sociološkem in tehničnem področju. Posebno skrb posvečamo depriviligiranim skupinam in želimo s tem spodbujati in razvijati večjo strpnost in spoštovanje drugačnosti.

Na oblikovanje naših aktivnosti, vzdušja in podobe društva v veliki meri vpliva tudi povezovanje med obiskovalci naših prireditev in ustvarjalci ter izvajalci programa.

KUD združuje lutkovni in gledališki program za otroke in odrasle, koncerte različnih glasbenih zvrsti, razstave, predavanja, literarne večere, seminarje, okrogle mize in delavnice ter razne performanse. Prireditve v KUDu nudijo razgiban, kvaliteten in sproščen kulturni program.

V poletnih mesecih KUD objavi razpis za razstave in programe v naslednjem letu. Udeležijo se ga lahko vsi, ki želijo sooblikovati kulturno ponudbo KUDa.

RAZSTAVLJAMO

Trenutno ni razstav!

NOVIČNIK

KRONOLOG

september 2010
PTSČPSN
 
 
oktober 2010
PTSČPSN
 
november 2010
PTSČPSN
 

POGANJA: