22. AVGUST 2016 PROGRAM

KUD FRANCE PREŠEREN

| dan | teden | mesec | | << | danes | >> |
 
Trnfest
Sezam

Koncert: Sezam


SEZAM je devetčlanska zasedba mladih glasbenikov, ki igrajo etno/jazz glasbo. Skupina je dobila končno spodbudo za delo na letošnjem Festivalu Plavajoči grad - Floating Castle Festivalu v okolju gradu Snežnik, kjer so mladi glasbeniki tudi nastopili in želijo v tej smeri sodelovati tudi naprej. Skupino sestavljajo štiri violinistke: Karmen Cvetko, Vita Kobal, Anja Šoštarič in Metka Udovč, violončelistka Ema Kobal, kitarist David Kocmur, basist Jošt Juhant, harmonikar Ivo Švigelj in tolkalist Vasja Onič.

Vstopnine ni!
 
Trnfest
Aurelia

Music policy: groove techno / hause

Dylan Ross prihaja iz Sydneya, Avstralije. Vrtel je že po različnih elitnih klubih po Avstraliji in Španiji. Svojo kreativnost bo preizkusil z eksperimentalnim mixom groove techno in house glasbe.

Link:
soundcloud: https://soundcloud.com/aurelia-21

Vstopnine ni!Vzpostavljeno iz »http://www.kud.si/index.php/Urnik«

Stran je bila naložena 12.271.881-krat. Čas zadnje spremembe: 10:06, 21 maj 2016.

KUD FRANCE PREŠEREN je kulturno umetniško društvo, ki s svojo neprofitno programsko politiko odprtega socialnega prostora podpira kakovostno, drugačno in še neuveljavljeno kulturo.

Je prostor, kjer že od daljnega leta 1919 posamezniki in skupine oblikujejo in izražajo svoje interese na kulturnem, umetniškem, izobraževalnem, sociološkem in tehničnem področju. Posebno skrb posvečamo depriviligiranim skupinam in želimo s tem spodbujati in razvijati večjo strpnost in spoštovanje drugačnosti.

Na oblikovanje naših aktivnosti, vzdušja in podobe društva v veliki meri vpliva tudi povezovanje med obiskovalci naših prireditev in ustvarjalci ter izvajalci programa.

KUD združuje lutkovni in gledališki program za otroke in odrasle, koncerte različnih glasbenih zvrsti, razstave, predavanja, literarne večere, seminarje, okrogle mize in delavnice ter razne performanse. Prireditve v KUDu nudijo razgiban, kvaliteten in sproščen kulturni program.

V poletnih mesecih KUD objavi razpis za razstave in programe v naslednjem letu. Udeležijo se ga lahko vsi, ki želijo sooblikovati kulturno ponudbo KUDa.

RAZSTAVLJAMO

Trenutno ni razstav!

NOVIČNIK

KRONOLOG

julij 2016
PTSČPSN
 
avgust 2016
PTSČPSN
 
september 2016
PTSČPSN
 
 

POGANJA: