22. AVGUST 2012 PROGRAM

KUD FRANCE PREŠEREN

| dan | teden | mesec | | << | danes | >> |
 
Trnfest
Stendap
A ti to resno?

VEČER StandAp KOMEDIJE STAND-UP COMEDY EVENING:
KUD France Prešeren: Vid Valič, Denis Avdić in Ivan Šarić "A ti to resno?" (SI)

Trije najbolj vroči stand-up komiki ta hip bodi izvedli spektakularno udarni večer, ki ga boste pomnili vse življenje. Njihovi osebni pogledi na stvari, ki se nam dogajajo vsak dan, prinaša svež, zabaven in osvobujoč pogled – naslednji dan bomo na vse, kar se nam bo zgodilo, gledali drugače... Pridite dovolj zgodaj, saj se bo Kudovo dvorišče zagotovo napolnilo do zadnjega kotička!

Vstopnine ni!
 
Trnfest
Rope

DJ PROGRAM DJ SET: everything goes – Rope (Sweet Sorrow, E.G.).

Vstopnine ni!Vzpostavljeno iz »http://www.kud.si/index.php/Urnik«

Stran je bila naložena 14.444.107-krat. Čas zadnje spremembe: 10:06, 21 maj 2016.

KUD FRANCE PREŠEREN je kulturno umetniško društvo, ki s svojo neprofitno programsko politiko odprtega socialnega prostora podpira kakovostno, drugačno in še neuveljavljeno kulturo.

Je prostor, kjer že od daljnega leta 1919 posamezniki in skupine oblikujejo in izražajo svoje interese na kulturnem, umetniškem, izobraževalnem, sociološkem in tehničnem področju. Posebno skrb posvečamo depriviligiranim skupinam in želimo s tem spodbujati in razvijati večjo strpnost in spoštovanje drugačnosti.

Na oblikovanje naših aktivnosti, vzdušja in podobe društva v veliki meri vpliva tudi povezovanje med obiskovalci naših prireditev in ustvarjalci ter izvajalci programa.

KUD združuje lutkovni in gledališki program za otroke in odrasle, koncerte različnih glasbenih zvrsti, razstave, predavanja, literarne večere, seminarje, okrogle mize in delavnice ter razne performanse. Prireditve v KUDu nudijo razgiban, kvaliteten in sproščen kulturni program.

V poletnih mesecih KUD objavi razpis za razstave in programe v naslednjem letu. Udeležijo se ga lahko vsi, ki želijo sooblikovati kulturno ponudbo KUDa.

RAZSTAVLJAMO

Trenutno ni razstav!

NOVIČNIK

KRONOLOG

julij 2012
PTSČPSN
 
 
avgust 2012
PTSČPSN
 
 
september 2012
PTSČPSN
 

POGANJA: