22. OKTOBER 2008 PROGRAM

KUD FRANCE PREŠEREN

| dan | teden | mesec | | << | danes | >> |
 
Goli Oder
Company blu
Konsistence

Poti improvizacije italijanskega kolektiva.
V Stari mestni elektrarni v Ljubljani.

Ples in glas: Charlotte Zerbey in Alessandro Certini
Glasba v živo: Steve Noble
Luč: Andrej Petrovčič

Improvizacijska plesno glasbena predstava Konsistence gradi odprto zgodbo, ki potuje v prostor in v občinstvo. Ob tem pa si prizadeva ustvarjati nove stvarnosti, katerih resnice še ne poznamo. Močna krhkost plesa in živost telesa lovita ravnotežje na mislih, ki hlepijo, in na občutkih fizičnosti.

Vstopnina 5 €. Vstopnice so na voljo uro pred dogodkom na prizorišču.
 
Sodelovanja
Bruno Micheli, Alberto Marsico, Gio Rosi

Koncert jazz blues tria.

Trio Micheli, Marsico, Rossi nadaljuje z žlahtno tradicijo "dvobojev orgel", kakršni so bili zelo priljubljeni in popularni v šestdesetih in sedemdesetih letih Repertoar tria odlikuje veliko izvirnih skladb, pa tudi nemalo odličnih interpretacij jazz in blues standardov. Pred kratkim so izdali nov album z naslovom Piranha, ki je marca letos izšel pri francoski zalozbi Socadisc in požel odličen odziv pri ljubiteljski in kritiški javnosti.

Zasedba: Bruno Micheli - hammond orgle
Alberto Marsico - hammond orgle
Gio Rossi - bobni

http://brunomicheli.com/

Vstop prost.Vzpostavljeno iz »http://www.kud.si/index.php/Urnik«

Stran je bila naložena 12.540.806-krat. Čas zadnje spremembe: 10:06, 21 maj 2016.

KUD FRANCE PREŠEREN je kulturno umetniško društvo, ki s svojo neprofitno programsko politiko odprtega socialnega prostora podpira kakovostno, drugačno in še neuveljavljeno kulturo.

Je prostor, kjer že od daljnega leta 1919 posamezniki in skupine oblikujejo in izražajo svoje interese na kulturnem, umetniškem, izobraževalnem, sociološkem in tehničnem področju. Posebno skrb posvečamo depriviligiranim skupinam in želimo s tem spodbujati in razvijati večjo strpnost in spoštovanje drugačnosti.

Na oblikovanje naših aktivnosti, vzdušja in podobe društva v veliki meri vpliva tudi povezovanje med obiskovalci naših prireditev in ustvarjalci ter izvajalci programa.

KUD združuje lutkovni in gledališki program za otroke in odrasle, koncerte različnih glasbenih zvrsti, razstave, predavanja, literarne večere, seminarje, okrogle mize in delavnice ter razne performanse. Prireditve v KUDu nudijo razgiban, kvaliteten in sproščen kulturni program.

V poletnih mesecih KUD objavi razpis za razstave in programe v naslednjem letu. Udeležijo se ga lahko vsi, ki želijo sooblikovati kulturno ponudbo KUDa.

RAZSTAVLJAMO

Trenutno ni razstav!

NOVIČNIK

KRONOLOG

september 2008
PTSČPSN
 
oktober 2008
PTSČPSN
 
 
november 2008
PTSČPSN
 

POGANJA: