21. AVGUST 2015 PROGRAM

KUD FRANCE PREŠEREN

| dan | teden | mesec | | << | danes | >> |
 
Trnfest
R'n'R Circus in G.U.B.

R'n'R Circus in Gužva U Bajt (G.U.B.)


[spremeni] R'n'R Circus

Slika:cirkus_o b.jpg


The International R'n'R Circus že dobra 3 leta uspešno in veselo ružio po odrih regiona z svojo varijanto garažnega R'n'Rja ki se spogledava tud z drugim sorodnim žanrimi. Značilna je nepretencioznost, kr imajo za povedat, povejo na odrih. Na tem koncertu predstavijo še novoga kitaristo.

LINK:

https://www.youtube.com/watch?v=DFWWrtr689k

https://www.youtube.com/watch?v=-AndU-sjeNY

https://www.facebook.com/pages/The-International-Rocknroll-Circus/131829923576801[spremeni] Gužva U Bajt (G.U.B.)

Slika:gubn.jpg

Gužva U Bajt ali na kratko G.U.B., ljubljanska zasedba brez dlake na jeziku, ki deluje že dobrih deset let. Besedila in sporočila so se skozi leta menjavala in postajala zrelejša. Od samega začetka pa iz njih bruha upor, želja po spremembi in boljšem jutri. Izdali so tri plošče, prva, »Gužva u bajt«, je izšla leta 2005 v samozaložbi, štiri leta kasneje so izdali album »Nikad pankera od nas«, lansko leto pa je na svet priromala še tretja plata »Mozak nam je pun.« Odigrali so več kot sto koncertov, doma in v tujini, in si oder delili z ogromno skupinami, med drugimi tudi z The Exploited, Angelic Upstarts, Los Fastidios, Stage Bottles, FakofBolan, Konflikt, Last Resort, The Bussines, Trula Koalicija ..

LINK:

https://guzvaubajt.bandcamp.com/

https://www.facebook.com/G.U.B.punk

https://www.youtube.com/watch?v=6wGrN5-GpwQ

Vstopnine ni!
 
Trnfest
FRAG

FRAG:

Ments Dave Owen (USA)

Aia (illusion art)

Dirtyspeakerz

Sunneh & Riba

Music Policy:

[spremeni] Liquid funk/Drum & Bass

Vstopnine ni!Vzpostavljeno iz »http://www.kud.si/index.php/Urnik«

Stran je bila naložena 14.420.758-krat. Čas zadnje spremembe: 10:06, 21 maj 2016.

KUD FRANCE PREŠEREN je kulturno umetniško društvo, ki s svojo neprofitno programsko politiko odprtega socialnega prostora podpira kakovostno, drugačno in še neuveljavljeno kulturo.

Je prostor, kjer že od daljnega leta 1919 posamezniki in skupine oblikujejo in izražajo svoje interese na kulturnem, umetniškem, izobraževalnem, sociološkem in tehničnem področju. Posebno skrb posvečamo depriviligiranim skupinam in želimo s tem spodbujati in razvijati večjo strpnost in spoštovanje drugačnosti.

Na oblikovanje naših aktivnosti, vzdušja in podobe društva v veliki meri vpliva tudi povezovanje med obiskovalci naših prireditev in ustvarjalci ter izvajalci programa.

KUD združuje lutkovni in gledališki program za otroke in odrasle, koncerte različnih glasbenih zvrsti, razstave, predavanja, literarne večere, seminarje, okrogle mize in delavnice ter razne performanse. Prireditve v KUDu nudijo razgiban, kvaliteten in sproščen kulturni program.

V poletnih mesecih KUD objavi razpis za razstave in programe v naslednjem letu. Udeležijo se ga lahko vsi, ki želijo sooblikovati kulturno ponudbo KUDa.

RAZSTAVLJAMO

Trenutno ni razstav!

NOVIČNIK

KRONOLOG

julij 2015
PTSČPSN
 
 
avgust 2015
PTSČPSN
 
 
september 2015
PTSČPSN
 
 

POGANJA: