21. AVGUST 2012 PROGRAM

KUD FRANCE PREŠEREN

| dan | teden | mesec | | << | danes | >> |
 
Trnfest
Yellowcard

KONCERT CONCERT:
Yellowcard(ZDA) – pop punk rock

Ameriški pop punkerji Yellowcard so se lansko leto vrnili na sceno z novim albumom When You're Through Thinking, Say Yes, na Trnfestu pa bodo predstavili povsem svež album Southern Air, ki izide avgusta.
Yellowcard so nastali leta 1997 v mestu Jacksonville na Floridi in se leta 2000 preselili v Los Angeles, kjer so do leta 2008 sproducirali številne hite, med katerimi prav gotovo izstopa Ocean Avenue, ki je užival slavo na vrhovih številnih lestvic. Značilnost Yellowcard je violina, ki je za ta žanr precej neobičajna. Yellowcard bodo tokrat v Sloveniji nastopili prvič.

Vstopnine ni!
 
Trnfest
Duboka Ilegala

DJ PROGRAM DJ SET: Duboka Ilegala (SRB) - trash hop/dub.

Duboka Ilegala je glasbena delavnica, ki je nastala kot proizvod neproporcionalnega mešanja sekundarnih glasbenih stilov. Na začetku, leta 2002, je delovala kot radijska oddaja na Radiju SKC. Duboka Ilegala je tekom svojega oddajanja ustvarila novo glasbeno zvrst, ki se imenuje trash-hop.

http://www.youtube.com/watch?v=7Lkh6su-igI&fb_source=message

Vstopnine ni!Vzpostavljeno iz »http://www.kud.si/index.php/Urnik«

Stran je bila naložena 14.441.237-krat. Čas zadnje spremembe: 10:06, 21 maj 2016.

KUD FRANCE PREŠEREN je kulturno umetniško društvo, ki s svojo neprofitno programsko politiko odprtega socialnega prostora podpira kakovostno, drugačno in še neuveljavljeno kulturo.

Je prostor, kjer že od daljnega leta 1919 posamezniki in skupine oblikujejo in izražajo svoje interese na kulturnem, umetniškem, izobraževalnem, sociološkem in tehničnem področju. Posebno skrb posvečamo depriviligiranim skupinam in želimo s tem spodbujati in razvijati večjo strpnost in spoštovanje drugačnosti.

Na oblikovanje naših aktivnosti, vzdušja in podobe društva v veliki meri vpliva tudi povezovanje med obiskovalci naših prireditev in ustvarjalci ter izvajalci programa.

KUD združuje lutkovni in gledališki program za otroke in odrasle, koncerte različnih glasbenih zvrsti, razstave, predavanja, literarne večere, seminarje, okrogle mize in delavnice ter razne performanse. Prireditve v KUDu nudijo razgiban, kvaliteten in sproščen kulturni program.

V poletnih mesecih KUD objavi razpis za razstave in programe v naslednjem letu. Udeležijo se ga lahko vsi, ki želijo sooblikovati kulturno ponudbo KUDa.

RAZSTAVLJAMO

Trenutno ni razstav!

NOVIČNIK

KRONOLOG

julij 2012
PTSČPSN
 
 
avgust 2012
PTSČPSN
 
 
september 2012
PTSČPSN
 

POGANJA: