21. -27. JUNIJ 2017 PROGRAM

KUD FRANCE PREŠEREN

| dan | teden | mesec | | << | ta teden | >> |

[spremeni] SREDA, 21.6.2017

 
Sodelovanja
SREDINA DETEKTIVKA

(Improvizirana predstava)

Detektivka v treh dejanjih

V sredini improviziranki boste gledalci določili domala vse: Kje se bo vse skupaj dogajalo, Kdo bo nastradal, na koncu pa boste razkrinkali še Storilca!

Vstopnina 6€

[spremeni] SOBOTA, 24.6.2017

 
Impro liga
Veliki finale Impro lige!

Dragi ljubitelji gledališke improvizacije in pa naključni obiskovalci te internetne najave!

Prihaja pozni junij, kar lahko pomeni le eno... Veliko finale Impro lige! Letos v malce drugačni obliki - na isti večer se bodo namreč srečale 4 ekipe!

Žvali, KIKS BOKS, Poritiki in pa Wien Beč Dunaj Kva?!

Vstopnina 6 €Vzpostavljeno iz »http://www.kud.si/index.php/Urnik«

Stran je bila naložena 14.432.544-krat. Čas zadnje spremembe: 10:06, 21 maj 2016.

KUD FRANCE PREŠEREN je kulturno umetniško društvo, ki s svojo neprofitno programsko politiko odprtega socialnega prostora podpira kakovostno, drugačno in še neuveljavljeno kulturo.

Je prostor, kjer že od daljnega leta 1919 posamezniki in skupine oblikujejo in izražajo svoje interese na kulturnem, umetniškem, izobraževalnem, sociološkem in tehničnem področju. Posebno skrb posvečamo depriviligiranim skupinam in želimo s tem spodbujati in razvijati večjo strpnost in spoštovanje drugačnosti.

Na oblikovanje naših aktivnosti, vzdušja in podobe društva v veliki meri vpliva tudi povezovanje med obiskovalci naših prireditev in ustvarjalci ter izvajalci programa.

KUD združuje lutkovni in gledališki program za otroke in odrasle, koncerte različnih glasbenih zvrsti, razstave, predavanja, literarne večere, seminarje, okrogle mize in delavnice ter razne performanse. Prireditve v KUDu nudijo razgiban, kvaliteten in sproščen kulturni program.

V poletnih mesecih KUD objavi razpis za razstave in programe v naslednjem letu. Udeležijo se ga lahko vsi, ki želijo sooblikovati kulturno ponudbo KUDa.

RAZSTAVLJAMO

Trenutno ni razstav!

NOVIČNIK

KRONOLOG

maj 2017
PTSČPSN
 
junij 2017
PTSČPSN
 
 
julij 2017
PTSČPSN
 
 

POGANJA: