21. APRIL 2017 PROGRAM

KUD FRANCE PREŠEREN

| dan | teden | mesec | | << | danes | >> |
 
Sodelovanja
Gusarsko gledališče kapitana Dade


Dragi ljubitelji pustolovščin, lovci na skrite zaklade in skriti morski romantiki.

Lepo vabljeni na "Gusarsko gledališče kapitana Dade" - interaktivno gledališko pustolovščino za vso družino, ki bo v petek 21.4. ob 17:00 v KUD-u France Prešeren v Ljubljani.

Predstava je primerna za vse, še posebej za otroke 5 +.

Kapitan Dada je izgubljen ... brez ladje in posadke, nikjer ne najde svojega kompasa, kaj šele zemljevida do zaklada ... pobegnila mu je lažniva papiga, da o opici sploh ne govorimo... JA, POTREBOVAL BO VAŠO POMOČ!

VSTOP PROST!Vzpostavljeno iz »http://www.kud.si/index.php/Urnik«

Stran je bila naložena 14.444.437-krat. Čas zadnje spremembe: 10:06, 21 maj 2016.

KUD FRANCE PREŠEREN je kulturno umetniško društvo, ki s svojo neprofitno programsko politiko odprtega socialnega prostora podpira kakovostno, drugačno in še neuveljavljeno kulturo.

Je prostor, kjer že od daljnega leta 1919 posamezniki in skupine oblikujejo in izražajo svoje interese na kulturnem, umetniškem, izobraževalnem, sociološkem in tehničnem področju. Posebno skrb posvečamo depriviligiranim skupinam in želimo s tem spodbujati in razvijati večjo strpnost in spoštovanje drugačnosti.

Na oblikovanje naših aktivnosti, vzdušja in podobe društva v veliki meri vpliva tudi povezovanje med obiskovalci naših prireditev in ustvarjalci ter izvajalci programa.

KUD združuje lutkovni in gledališki program za otroke in odrasle, koncerte različnih glasbenih zvrsti, razstave, predavanja, literarne večere, seminarje, okrogle mize in delavnice ter razne performanse. Prireditve v KUDu nudijo razgiban, kvaliteten in sproščen kulturni program.

V poletnih mesecih KUD objavi razpis za razstave in programe v naslednjem letu. Udeležijo se ga lahko vsi, ki želijo sooblikovati kulturno ponudbo KUDa.

RAZSTAVLJAMO

Trenutno ni razstav!

NOVIČNIK

KRONOLOG

marec 2017
PTSČPSN
 
 
april 2017
PTSČPSN
 
maj 2017
PTSČPSN
 

POGANJA: