20. SEPTEMBER 2011 PROGRAM

KUD FRANCE PREŠEREN

| dan | teden | mesec | | << | danes | >> |
 
Razstave
Kralji ulice
Asfaltna mavrica

Razstava Asfaltna mavrica je paleta likovnih izdelkov, ki so nastali pod čopiči Kraljev ulic.

V slabem letu dni je nastalo mnogo slik, poslikav na steklo, kamne ter ostale materiale, le delček mozaika pa je predstavljen na razstavi. Likovna sekcija Kraljev ulic se predstavlja s slikami, prav posebnim "Šahom za inteligentne", živobarvnimi lesenimi pladnji in polepšano leseno ograjo.
Izdelki so izraz pozitivno naravnane atmosfere na delavnicah Kraljev ulice, kjer ustvarjanje spremljajo zanimive debate in glasbene želje, ko se pozabi na skrbi in spusti na plano vso domišljijo in ustvarjalnost.

Vstop prost.Vzpostavljeno iz »http://www.kud.si/index.php/Urnik«

Stran je bila naložena 14.242.516-krat. Čas zadnje spremembe: 10:06, 21 maj 2016.

KUD FRANCE PREŠEREN je kulturno umetniško društvo, ki s svojo neprofitno programsko politiko odprtega socialnega prostora podpira kakovostno, drugačno in še neuveljavljeno kulturo.

Je prostor, kjer že od daljnega leta 1919 posamezniki in skupine oblikujejo in izražajo svoje interese na kulturnem, umetniškem, izobraževalnem, sociološkem in tehničnem področju. Posebno skrb posvečamo depriviligiranim skupinam in želimo s tem spodbujati in razvijati večjo strpnost in spoštovanje drugačnosti.

Na oblikovanje naših aktivnosti, vzdušja in podobe društva v veliki meri vpliva tudi povezovanje med obiskovalci naših prireditev in ustvarjalci ter izvajalci programa.

KUD združuje lutkovni in gledališki program za otroke in odrasle, koncerte različnih glasbenih zvrsti, razstave, predavanja, literarne večere, seminarje, okrogle mize in delavnice ter razne performanse. Prireditve v KUDu nudijo razgiban, kvaliteten in sproščen kulturni program.

V poletnih mesecih KUD objavi razpis za razstave in programe v naslednjem letu. Udeležijo se ga lahko vsi, ki želijo sooblikovati kulturno ponudbo KUDa.

RAZSTAVLJAMO

Trenutno ni razstav!

NOVIČNIK

KRONOLOG

avgust 2011
PTSČPSN
 
september 2011
PTSČPSN
 
 
oktober 2011
PTSČPSN
 
 

POGANJA: