20. AVGUST 2012 PROGRAM

KUD FRANCE PREŠEREN

| dan | teden | mesec | | << | danes | >> |
 
Trnfest
Katalena

KONCERT CONCERT:
Katalena (SI) – etno rock

Katalena so si po desetih letih delovanja, petih albumih in neprestani koncertni ter ustvarjalni aktivnosti na koncu leta 2011 prvič privoščili nekajmesečni odmor, (dobesedno) porodniški dopust, ki pa se z majem 2012 izteka. Katalena se tako vračajo na slovensko glasbeno prizorišče s še vedno aktualnim albumom Noč čarovnic, z novim singlom Zeleni Jurij, ki je posledica že znanega sodelovanja s Svetlano Makarovič, v pripravah za poletno snemanje videospota in z mislijo na prihodnje projekte, predvsem pa so maksimalno koncertno nabrušeni, kar je že ves čas ena glavnih značilnosti in odlik te ljubljanske zasedbe. Nuja po ustvarjanju glasbe in koncertiranju je glavni razlog, zaradi katerega se zgodba, ki se je začela poleti leta 2001 v belokranjski vasi Črmošnjice, nikakor noče in ne namerava izteči. Še vedno v isti zasedbi (Vesna Zornik, Polona Janežič, Boštjan Gombač, Tibor Mihelič Syed, Boštjan Narat in Robert Rebolj) in z enako energijo.

Vstopnine ni!
 
Trnfest
Coco dub & Dj Tito

DJ PROGRAM DJ SET: Coco dub & Dj Tito (gipsy jungle) (I&SI) - Balkan beats/gipsy bangers.

Vstopnine ni!Vzpostavljeno iz »http://www.kud.si/index.php/Urnik«

Stran je bila naložena 14.441.236-krat. Čas zadnje spremembe: 10:06, 21 maj 2016.

KUD FRANCE PREŠEREN je kulturno umetniško društvo, ki s svojo neprofitno programsko politiko odprtega socialnega prostora podpira kakovostno, drugačno in še neuveljavljeno kulturo.

Je prostor, kjer že od daljnega leta 1919 posamezniki in skupine oblikujejo in izražajo svoje interese na kulturnem, umetniškem, izobraževalnem, sociološkem in tehničnem področju. Posebno skrb posvečamo depriviligiranim skupinam in želimo s tem spodbujati in razvijati večjo strpnost in spoštovanje drugačnosti.

Na oblikovanje naših aktivnosti, vzdušja in podobe društva v veliki meri vpliva tudi povezovanje med obiskovalci naših prireditev in ustvarjalci ter izvajalci programa.

KUD združuje lutkovni in gledališki program za otroke in odrasle, koncerte različnih glasbenih zvrsti, razstave, predavanja, literarne večere, seminarje, okrogle mize in delavnice ter razne performanse. Prireditve v KUDu nudijo razgiban, kvaliteten in sproščen kulturni program.

V poletnih mesecih KUD objavi razpis za razstave in programe v naslednjem letu. Udeležijo se ga lahko vsi, ki želijo sooblikovati kulturno ponudbo KUDa.

RAZSTAVLJAMO

Trenutno ni razstav!

NOVIČNIK

KRONOLOG

julij 2012
PTSČPSN
 
 
avgust 2012
PTSČPSN
 
 
september 2012
PTSČPSN
 

POGANJA: