20. AVGUST 2011 PROGRAM

KUD FRANCE PREŠEREN

| dan | teden | mesec | | << | danes | >> |
 
Trnfest
Reverse engineering
SKATEBOARD TEKMOVANJE

REVERSE ENGINEERING PREDSTAVLJA REVERSE ENGINEERING PRESENTS:
SKATEBOARD TEKMOVANJE SKATEBOARD COMPETITION: Highest ollie Longest ollie.

Vstopnine ni!
 
Trnfest
Reverse engineering
Roadkill BBQ, Silence Before

REVERSE ENGINEERING PREDSTAVLJA REVERSE ENGINEERING PRESENTS:
KONCERT: Roadkill BBQ (SI) in Silence Before (SI) - metal hardcore.

Roadkill BBQ - na koncu leta 2009 se je porodila ideja o novi izkušeni zasedbi. Alen Gregorin (prej Killing option, Heir to the throne ter In the crossfire) in Jure Anžiček (prej Holding grace, L.o.t.h. ) aprila 2010 pridobita vokalista Aleksandra Kolarja. Prvi studijski posnetek 'No turning back' izide marca. Na basu se marca 2011 zasedbi pridruži Matej Pretnar. Po težavah z ritem sekcijo pa mesec kasneje še Timotej Hrastar (tudi Necrotic). V polni postavi band po nekaj nesrečno odpovedanih koncertih pripravi prvi pravi koncert v Tovarni Rog, kjer kaj hitro zmanjka kisika. Besedila zajemajo teme družbene kritičnosti, osebnih izkušenj, politike, obstoja in enotnosti.

Žanr banda ni samozadosten izraz, saj se spogleduje z vsemi zvrstmi: Metal/Hardcore/Groove/ Death/Thrash/Progressive/New breed.

Aleksander Kolar – vokal
Jure Anžiček – kitara
Alen Gregorin – kitara, back vokal
Timotej Hrastar – bobni
Matej Pretnar – bas kitara

http://www.facebook.com/RoadkillBBQ

Silence Before je petčlanska zasedba iz Maribora, ki preigrava zvrst Metal/Metalcore/Deathcore. Skupina deluje od leta 2009, nastopati pa je začela v začetku leta 2010. Doslej ima skupina za seboj kar nekaj odličnih koncertov, med drugimi so si fantje delili oder z odličnimi zasedbami, kot so Broken Trigger, Voice Of Violence, Frame, Necrotic, Sabaium, Condemantio Cristi in celo z nemškimi hardcore pionirji Tonedown. Nastopili so tudi na slovenskih festivalih med drugimi tudi na fesivalu Lampiončki 2011, festivalu Scena Fest 2011, festivalu Rock Otočec 2011 …

Silence Before sestavljajo:
David Valh - vokal
Mitja Levašič - kitara
Davor Radovanovič - kitara
Črtomir Lorenčič - bas kitara
Miha Vučko - bobni

http://www.myspace.com/silencebeforeband

Vstopnine ni!
 
Trnfest
Krunch it!! Kollektive, DJ Sista

DJ PROGRAM DJ SET: mash-up različnih zvrsti mash-up of different music styles - Krunch it!! Kollektive in DJ Sista.

Vstop prost.Vzpostavljeno iz »http://www.kud.si/index.php/Urnik«

Stran je bila naložena 14.444.264-krat. Čas zadnje spremembe: 10:06, 21 maj 2016.

KUD FRANCE PREŠEREN je kulturno umetniško društvo, ki s svojo neprofitno programsko politiko odprtega socialnega prostora podpira kakovostno, drugačno in še neuveljavljeno kulturo.

Je prostor, kjer že od daljnega leta 1919 posamezniki in skupine oblikujejo in izražajo svoje interese na kulturnem, umetniškem, izobraževalnem, sociološkem in tehničnem področju. Posebno skrb posvečamo depriviligiranim skupinam in želimo s tem spodbujati in razvijati večjo strpnost in spoštovanje drugačnosti.

Na oblikovanje naših aktivnosti, vzdušja in podobe društva v veliki meri vpliva tudi povezovanje med obiskovalci naših prireditev in ustvarjalci ter izvajalci programa.

KUD združuje lutkovni in gledališki program za otroke in odrasle, koncerte različnih glasbenih zvrsti, razstave, predavanja, literarne večere, seminarje, okrogle mize in delavnice ter razne performanse. Prireditve v KUDu nudijo razgiban, kvaliteten in sproščen kulturni program.

V poletnih mesecih KUD objavi razpis za razstave in programe v naslednjem letu. Udeležijo se ga lahko vsi, ki želijo sooblikovati kulturno ponudbo KUDa.

RAZSTAVLJAMO

Trenutno ni razstav!

NOVIČNIK

KRONOLOG

julij 2011
PTSČPSN
 
avgust 2011
PTSČPSN
 
september 2011
PTSČPSN
 
 

POGANJA: